Woonverzekering Weerselo Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €7,05 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Via deze website stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Weerselo. Jouw woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal en inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Huur je? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk meteen alle populaire bedrijven waaronder BLG wonen en Verzekeruzelf.nl die schade door o.a. vandalisme, water, inbraak, storm vergoeden.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Weerselo mei 2024

Dankzij een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld brand, vandalisme, water, storm, diefstal. Je kunt dan denken aan schade aan kleding. Onder inboedel verstaan we alle kostbaarheden die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Spullen die je niet zomaar kunt meenemen vallen onder de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter de meeste Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Iedereen gaat voorzichtig om met spullen als magnetron of cv-ketel? Op dit gebied zijn er drie soorten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wil jij een goede inboedelverzekering Weerselo? Gebruik hiervoor vandaag nog de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal gezinnen gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In zo’n verzekeringspakket vind je meestal de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms sluit je dit tezamen af met rechtsbijstand, doorlopende annuleringsverzekering, huisdierenverzekering, doorlopende reisverzekering. Verzekeringsbedrijven als BLG wonen en OHRA werken met dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Voorst verzekeringspakket.

Goedkoop

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Online schade melden

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-weerselo


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Dinkelland? Dan is dit je heel wat waard. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een schuurtje zijn gedekt. Daardoor zorg je voor lagere kosten als je woning iets overkomt. Bekende hypotheekaanbieders verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een zogenaamde uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten n.a.v. aanrijding of aanvaring en ontploffing. Meer zekerheid? Met een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of een kapotte koelkast? Brand in de woning is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn vaak enorm. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. doorbranden van apparatuur. Brandschade aan jouw inboedel worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Weerselo is niet leuk, maar kan gebeuren. De Roemeense methode of Lock picking, er zijn allerlei opties. De kostenpost n.a.v. een inbraak dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis en bijgebouwen loopt via de opstal, en gestolen eigendommen regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Omhoogkomend rioolwater of Een kapotte vaatwasmachine. Typische schade is schade aan het dak. Normaal gesproken worden de kosten betaald met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Check jouw voorwaarden van de polis en check wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Soms hebben we te maken met een hevige storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in schade aan jouw huis. Denk maar aan een gescheurde muur. In veel gevallen betreft het schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een hoog eigen risico die oploopt tot €525.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Weerselo
Vandaag nog een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw eisen? Onderstaand tref je enkele handige tips. Verzeker jouw jouw onderkomen in Weerselo probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstandverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Markeer jouw type woning (kies bijv. voor appartement). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Weerselo

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Adviezen: je kunt de woonverzekering in Weerselo completer maken met een paar belangrijke aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand tref jij aanvullende specificaties (of check details over woonverzekering t Waar afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een extra glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is voor huizen als dezeaan te raden. Deze extra verzekering verzekert bij gebroken glas. Advies: aquaria, spiegels en tablets dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Check in je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt een breed scale aan schades. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Vanzelfsprekend wordt er alleen betaald als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • jouw hond bijt een bank kapot
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst frisdrank over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is uit te breiden met een handige buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je bezittingen niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Overijssel). Hierbij gaat het dan om spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een navigatieapparaat + een kinderwagen. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls beschik je al over een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Weerselo

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan eigendommen en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn besmeurde meubels & fysiotherapie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: deze verzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Polissen staan jou bij vanaf €1.000.000 tot wel €3.250.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €3,15 per maand. Bekijk ook Allsecur pakket.

Rechtsbijstandverzekering Weerselo
De verzekering rechtsbijstand biedt support bij uiteenlopende geschillen. Denk aan medische fout of conflict met een autodealer. Hierbij is het erg fijn wanneer iemand jou helpt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden een aantal verschillende mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. geschil over de uitkering)
 • Woon-module (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeer (bijv. conflict over verzekering)

De premies variëren significant (vanaf circa €27,85 t/m €30,25 p/maand in mei 2024). De premie hangt af van de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Weerselo voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?