Woonverzekering Wadenoijen Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €4,95 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Via de verzekeringsvergelijker vind je de beste woonverzekering voor jouw woning in Wadenoijen. Een woonverzekering is een pakket van een inboedel en opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos met 1 polis zowel het huis als je spullen. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier alle landelijke verzekeraars zoals bijvoorbeeld ABN AMRO en nowGo die schade door o.a. vandalisme, brand, water, bliksem dekken.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Wadenoijen juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Schade die wordt gedekt is onder andere brand, diefstal, inbraak, vandalisme, storm. Denk bijvoorbeeld aan schade aan muziekinstrumenten. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die je kunt oppakken en meenemen. Zaken die vastgenageld zitten aan je woning vallen onder de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar meer dan 90% van de Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als aardewerk of huisdieren? Er zijn in de basis 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Wadenoijen? Gebruik hiervoor meteen de verzekeringsvergelijker. Meer en meer werkt dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten combineren de polissen en gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en duidelijk. In het verzekeringspakket tref je meestal de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Soms sluit je dit tezamen af met brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, reisverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals EAG Assuradeuren of ING verkopen deze pakket verzekeringen. Check ook: Vierhouten verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-wadenoijen


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Tiel? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade als gevolg van water, storm, brand en andere oorzaken. Let op: ook de onroerende goederen zoals schuur zijn inclusief. Via deze verzekering kom je niet voor enorme kosten te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bijna alle hypotheek-leveranciers verstrekken geen geld zonder deze polis. Dankzij een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schade als water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en roet. Meer zekerheid? Met een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kortsluiting of een oververhitte elektrische deken? Brand kan zomaar voorkomen. De kostenposten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Dankzij een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schade door ontploffing. Brandschade aan spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een huisbraak in Wadenoijen kan zomaar gebeuren. De gaatjesboormethode of de hengelmethode, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade ten gevolge van een inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw huis gaat middels de opstal, en ontvreemde spullen worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een overstroming of een lek waterbed. Je kunt dan denken aan schade als een vloer die hersteld moet worden. Doorgaans worden dergelijke kosten vergoed met jouw inboedel/opstalverzekering. Raadpleeg de condities van de polis en achterhaal wat er inbegrepen is.


Stormschade

Incidenteel ondergaan wij een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn hevige schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn scheuren in het metselwerk. Meestal heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade werken verzekeraars met een behoorlijk eigen risico tot circa €340.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Wadenoijen
Meteen een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw woning? Onderstaand stuit je op meer informatie. Verzeker vandaag nog jouw huis in Wadenoijen moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende dekkingen als de all risk verzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor twee-onder-een-kapwoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die rijmen met jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Wadenoijen

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Adviezen: jij mag de woonverzekering in Wadenoijen aanvullen met enkele interessante aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina bekijk jij praktische tips (of klik door naar: woonverzekering Sterksel afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een all-risk glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een extra verzekering voor het glas is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze mogelijke modulebetaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Goed om te weten: een mooie spiegel en mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor een breed scale aan schades. Dat houdt in ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Tevens is dit alleen zo als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Uw kind valt met de fiets tegen de auto van andere mensen
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is uit te breiden met de buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn jouw spullen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Gelderland). We spreken hier van spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een iPad en sieraden. Je bent al gauw oververzekerd: misschien heb jij ook een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Wadenoijen

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Vaak onderscheidt men schades van producten en letselschade. Je kunt denken aan een onbruikbare bank en kosten van een ziekenhuis. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook schade aangericht door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Polissen verzekeren een bedrag vanaf €1.150.000 tot €4.300.000. BIj de meeste verzekeraars hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €2,60 (per maand). Check ook De Goudse afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Wadenoijen
De rechtsbijstand geeft hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij geschil over ouderlijk gezag en conflict bij het bouwen van een huis. Daarbij is het erg fijn wanneer je wordt geholpen zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Inkomen & Werk (bijv. salarisaanpassing)
 • Woon-module (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeer (denk aan conflict over aankoop auto)

De maandelijkse premies schommelen nogal (vanaf zo’n €30,95 t/m €37,30 p/maand in juni 2024). De premie vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Wadenoijen afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?