Woonverzekering Sterksel Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €5,30 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Met behulp van deze pagina tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in Sterksel. Jouw woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel en opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle landelijke partijen zoals bijvoorbeeld Bovag en InShared die schade door bijvoorbeeld water, brand, vandalisme, inbraak verzekeren.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Sterksel juli 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Je bent gedekt tegen schade door bijv. inbraak, vandalisme, storm, diefstal, water. Denk bijvoorbeeld aan schade aan muziekinstrumenten. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Spullen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen vallen onder de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar de meeste gezinnen beschikken wel over deze verzekering. Wie is er nu niet zuinig op spullen als albums en Playstation? In de regel kan je kiezen uit 3 varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Zoek jij een goede inboedelverzekering Sterksel? Start meteen de woonverzekeringstool. In de regel gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders kiezen voor een voordelig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een totale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en duidelijk. In een dergelijk verzekeringspakket zie je doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel sluit je dit tezamen af met motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Aanbieders als HEMA of Unigarant faciliteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Sleen verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

Eén aanspreekpunt

Online schade melden

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-sterksel


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Heeze-Leende? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door brand, storm en inbraak. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw bijgebouwen zijn afgedekt. Op basis daarvan wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als jouw woning iets overkomt. Veel van de hypotheek-bedrijven stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als schade door wateroverlast of ontploffing. Via een allrisk polis is bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kortsluiting of een omgevallen lamp? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. Dergelijke kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld gevolgschade. Schade van jouw spullen lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Een inbraak in Sterksel is altijd een risico. Inbreken via een bovenlicht of de hengelmethode, dieven zijn zeer vindingrijk. De kostenpost door inbraak dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan jouw huis handel je af d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde bezittingen handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Omhoogkomend rioolwater of een kapotte leiding. Je kunt dan denken aan schade als een vloer die hersteld moet worden. In veel gevallen wordt deze schade gedekt met jouw opstal- of inboedelverzekering. Raadpleeg de laatste polisvoorwaarden en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Soms hebben we in Nederland een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met een flinke schade. Bijvoorbeeld door een kapotte goot. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico tot circa €290.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Sterksel
Binnen een paar minuten een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw eisen? Hier ontdek je een handig stappenplan. Verzeker meteen jouw woning in Sterksel zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als aansprakelijkheid
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (bijvoorbeeld recreatiewoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw wensen. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Sterksel

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Onze adviseur: je kunt de woonverzekering in Sterksel complementeren met een paar handige aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand lees jij praktische details (of bezoek info over woonverzekering Rha afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een all-risk glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is in dat geval aan te raden. Deze nieuwe polis verzekert bij gebroken glas. Vergeet niet: spiegels, aquaria of iPhones zijn meestal niet afgedekt. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor bijna alle denkbare schades. Hierop heb je ook recht bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Natuurlijk gaat dit alleen op als het daadwerkelijk een ongelukje was. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot in een winkel iets om
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst frisdrank over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je uitbreiden met een handige buitenhuisdekking. Op die manier zijn je bezittingen niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Brabant). Het betreft hier spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een spiegelreflexcamera & een kinderwagen. Waak voor oververzekering: wellicht beschik je al over een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Sterksel

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Vaak onderscheidt men materiële schade en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn krassen op de auto en ook ziekenhuiskosten. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze producten bieden een verzekerd bedrag van €1.500.000 tot ruim €4.400.000. Doorgaans betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €3,95 (betaling per maand). Wellicht interessant: ANWB afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Sterksel
De polis rechtsbijstand ondersteunt bij juridische aanvaringen. Denk aan een product dat je gekocht hebt en conflict over aankoop auto. Daarbij is het erg fijn wanneer je wordt ondersteund zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan allerlei mogelijkheden.

 • Consument & wonen (bijv. een webshop die niet levert)
 • Werk & Inkomen (bijv. geschil over de uitkering)
 • Wonen (bijv. conflicten over huur)
 • Verkeer (denk aan afgenomen rijbewijs)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis zijn zeer wisselend (vanaf zo’n €25,30 oplopend tot €38,60 p/maand in juli 2024). De premie komt tot stand door de gekozen dekking, het verzekerde bedrag, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Sterksel voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering