Woonverzekering Krewerd Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €6,45 per maand

Wonen zonder stress? Uiteraard, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij onze vergelijker achterhaal je de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Krewerd. De woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel + opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Check en vergelijk hier alle bekende partijen als bijv. Allianz en nowGo die schade als gevolg van bliksem, brand, inbraak, vandalisme vergoeden.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Krewerd juli 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Dan kun je denken aan schade door o.a. vandalisme, water, inbraak, storm, diefstal. Dit kan bijv. gaan om contant geld en waardebonnen. Met de term inboedel omschrijven we alle bezittingen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die die daadwerkelijk “vast” zitten lopen via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter veel huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als afwasmachine en kampeeruitrusting? Er zijn in de basis drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Krewerd? Gebruik hiervoor à la minute’de vergelijkingstool. Vaak doe je dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel huishoudens gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en een maandelijkse factuur. In het verzekeringspakket zitten meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker kan je dit combineren met reisverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeraars als Centraal Beheer en Klaverblad hanteren soortgelijke pakket verzekeringen. Check ook: Kapellebrug verzekeringspakket.

Lage premie

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Online schade melden

Duidelijkheid in maandkosten

Begrijpelijk

woonverzekering-krewerd


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Delfzijl? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hierbij hoort een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm en inbraak. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw schuurtjes zijn inclusief. Via deze verzekering wordt je financieel ondersteund als er iets gebeurt. Bekende hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door schade door storm of smeltschade. In het geval van een all-risk polisheb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een brandende kaars of brand in de schoorsteen? Brand kan iedereen overkomen. De kosten lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. schade door ontploffing. Brandschade aan spullen in huis verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Diefstal in Krewerd kan ook jou overkomen. De gaatjesboormethode of hengelen, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade naar aanleiding van diefstal / inbraak dek je af met een woonverzekering: schade aan de woningloopt via de opstal, de spullen die je kwijt bent handel je af via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een lekkend dag / loslatende kit. Een mogelijke schadepost is laminaat dat moet worden vervangen. In veel gevallen wordt dit afgedekt door de inboedel/opstalverzekering. Open de polisvoorwaarden en ontdek welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Af en toe hebben we te maken met een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade rondom het huis. Je kunt denken aan beschadigde gevel. Doorgaans betreft het schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een verhoogd eigen risico tot circa €355.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Krewerd
Vandaag nog een betaalbare woonverzekering afsluiten die matcht met jouw situatie? Onderstaand stuit je op enkele handige tips. Verzeker vandaag nog het huis in Krewerd zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheid
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor monumentaal pand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die matchen met jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Krewerd

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Onze adviseur: men mag deze woonverzekering in Krewerd uitbreiden met additionele nuttige aanvullende modules. Je kunt denken aan: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Verderop doorzoek je bruikbare details (of bezoek info over woonverzekering Hellendoorn afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezede moeite. Deze extra polis betaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Voorwaarden: spiegels, aquaria of mobiele telefoons tellen niet mee. Gaat het om een woning die je huurt? Doorzoek in het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor bijna alle denkbare schades. Dus ook schades van eigen hand. Wel geldt dit alleen als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Uw hond bijt in het been van de postbezorger
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is aan te vullen met een handige buitenhuisdekking. Op die manier zijn je aankopen niet alleen in huis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Groningen). Het gaat hier om bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een smartphone + een rollator. Let op oververzekering: misschien bezit jij al een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Krewerd

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je schade die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte telefoon en ook ziekenvervoer. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheid betaalt niet alleen uit bij schade door jou, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen bieden een verzekerd bedrag vanaf €1.000.000 tot zo’n €4.700.000. Doorgaans is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis is er al vanaf €2,50 (betaling per maand). Wellicht interessant: OHRA pakket.

Rechtsbijstandverzekering Krewerd
De rechtsbijstand geeft hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan conflict met een ziekenhuis of conflict na autoschade. Dan is het prettig dat iemand jou bijstaat waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden enkele pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. een webshop die niet levert)
 • Inkomen & Werk (bijv. salarisaanpassing)
 • Woonconflicten (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict over reparatie auto)

De premies per maand fluctueren behoorlijk (startend vanaf €33,50 oplopend tot €31,45 per maand in juli 2024). De premie komt tot stand door de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Krewerd afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering