Woonverzekering Kapellebrug Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €5,65 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het prettig dat je verzekerd bent. Via de verzekeringsvergelijker vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw woning in Kapellebrug. Zo’n woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel + opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Geen koopwoning maar een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier alle landelijke aanbieders als bijv. ABN AMRO en Interpolis die schade als gevolg van inbraak, water, vandalisme, brand dekken.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Kapellebrug juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Schade die wordt gedekt is o.a. brand, water, storm, vandalisme, diefstal. Je moet dan denken aan bijv. beschadigingen aan het interieur. Onder inboedel verstaan we alle spullen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Eigendommen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen vallen onder de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter veel huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als gordijnen en tassen? We onderscheiden een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Kapellebrug? Open vandaag nog de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Hollanders geven de voorkeur aan een zogenaamd verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en duidelijk. In een verzekeringspakket tref je bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker kan je dit combineren met ongevallenverzekering, motorverzekering, autoverzekering, reisverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsbedrijven als DAK of ING hebben veel ervaring met soortgelijke pakket verzekeringen. Check ook: Huis ter Heide verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

Centrale klantenservice

Schade snel afgehandeld

Eén factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-kapellebrug


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Hulst? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade voortkomend uit bijvoorbeeld brand en storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als bijgebouwen zijn gedekt. Hierdoor zul je veel financiële compensatie krijgen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel hypotheek-leveranciers stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. waterschade en schroeischade. Via een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kortsluiting of een kapotte föhn? Brand in huis is altijd een risico. De kostenposten zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schroeischade. Schade aan jouw inboedel kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Diefstal in Kapellebrug is niet leuk, maar kan gebeuren. De gaatjesboormethode of de hengelmethode, er zijn allerlei opties. Jouw schade door inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: braakschade aan het huis en bijgebouwen gaat middels de opstal, en gestolen spullen worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een lekkende wasmachine / Een lekkende vaatwasser. Typische schade is een ondergelopen kelder. Normaal gesproken worden dergelijke kosten vergoed via de opstal/inboedelverzekering. Check jouw polisvoorwaarden en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Maar zelden ondervinden we een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor behoorlijke kostenposten. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte goot. Meestal is het schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €670.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Kapellebrug
Zonder problemen een woonverzekering afsluiten die past bij jouw ideaalplaatje? Onderstaand tref je enkele handige tips. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Kapellebrug zonder problemen online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende dekkingen als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (dit kan zijn monumentaal pand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw wensen. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Kapellebrug

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Adviezen: je kunt jouw woonverzekering in Kapellebrug nog persoonlijker maken met extra interessante aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Op deze pagina check je aanvullende specificaties (of check details over woonverzekering Hardenberg afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een all-risk glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is dan het overwegen waard. Deze additionele dekkingstaat garant bij gebroken glas. Let op: zaken als een aquarium of tablets tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Lees de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert vrijwel alle type schades. Dit betekend ook: schades van eigen hand. Logischerwijs is dit alleen zo als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • Een erfstuk laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit frisdrank over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met de buitenhuisdekking. Zo zijn jouw spullen niet alleen thuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Zeeland). We spreken hier van spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een spiegelreflexcamera + kleding. Waak voor oververzekering: mogelijkerwijs hebben jullie al een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Kapellebrug

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. Dit betreft schade aan spullen en schade aan personen. Voorbeelden zijn een onbruikbare bank en ziekenvervoer. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules verzekeren een bedrag vanaf €950.000 tot zo’n €4.600.000. In de regel is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €3,05 (betaling per maand). Wellicht interessant: Bovag afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Kapellebrug
De module rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij uiteenlopende geschillen. Dit is relevant bij o.a. geschil met school van de kinderen of conflicten over erfrecht. In dat geval is het erg fijn wanneer iemand jou helpt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit grofweg 4 pakketten.

 • Consument & wonen (bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Inkomen & Werk (bijv. reorganisatie)
 • Wonen (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict over reparatie auto)

De premies van de verzekeraars schommelen enorm (beginnend bij €32,95 oplopend tot €29,50 p/maand in juli 2024). Het bedrag komt tot stand door het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Kapellebrug afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering