Woonverzekering Bellingwolde Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €4,95 per maand

Wonen zonder stress? Uiteraard, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het wel zo fijn dat je een goede verzekering hebt. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker ontdek je de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in Bellingwolde. Het concept woonverzekering is een samenvoeging van een opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Woon je in een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke verzekeraars zoals bijvoorbeeld Avéro Achmea en REAAL Verzekeringen die schade door bijvoorbeeld storm, inbraak, brand, bliksem vergoeden.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Bellingwolde april 2023

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Je bent gedekt tegen schade door o.a. water, brand, diefstal, inbraak, storm. Dit kan bijv. gaan om een stukke koelkast. De definitie van inboedel is alle bezittingen die “los” staan in jouw woning. Bezittingen die aan het huis vastzitten behoren tot de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als oven en schoenen? Er zijn in de basis drie verschillende dekkingen categorieën: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Bellingwolde? Start meteen met meteen de vergelijkingstool. Vaak doe je dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer gezinnen kiezen voor een goedkoop verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In een verzekeringspakket zitten meestal de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms neemt men hierbij ook ongevallenverzekering, autoverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering. Aanbieders als ASR Verzekeringen + Klaverblad werken met soortgelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Assen verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-bellingwolde


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Bellingwedde? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade die hun oorsprong vindt in bijvoorbeeld brand en storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als schuurtjes zijn afgedekt. Via deze verzekering wordt je financieel ondersteund als je woning iets overkomt. Bekende hypotheek-leveranciers verstrekken geen geld zonder deze polis. Dankzij een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door bliksem en omvallen van bomen. In het geval van een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

In huis roken of een fout in het elektriciteitsnet? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Door middel van een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. smeltschade. Brandschade aan spullen in huis verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken dek je af met de opstalpolis.


Inbraak

Een huisbraak in Bellingwolde is niet leuk, maar kan gebeuren. De afbreekmethode of een deur forceren, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade n.a.v. een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan jouw huis loopt via de opstalverzekering, en gestolen bezittingen handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Lekkage aan de dakgoot en een kapot aquarium. Een mogelijke schadepost is een onbruikbare wasmachine. Gewoonlijk wordt deze schade gedekt door de inboedel/opstalverzekering. Bestudeer de voorwaarden van de polis en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Af en toe hebben we te maken met een hevige storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in een flinke schade. Denk maar aan kapotte dakpannen. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €590.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Bellingwolde
Zonder problemen een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw eisen? Hier ontdek je een handig stappenplan. Verzeker meteen de woning in Bellingwolde moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende opties als aansprakelijkheid
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijvoorbeeld studio). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die matchen met jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Bellingwolde

Aanvullende woonverzekeringen april 2023

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed nieuws: men mag deze woonverzekering in Bellingwolde completer maken met een aantal handige aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand doorzoek je nuttige info (of bekijk woonverzekering Zandvoort afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een dergelijke glasmodule is dan de moeite. Deze mogelijke zekerheid verzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Opmerking: zaken als een aquarium of smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Woon jij in een huurhuis? Lees de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze polis staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Oftewel, ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Logischerwijs betaalt de verzekeraar alleen als het om een ongeluk gaat. Denk aan:

 • Je stoot iemands laptop van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit rode wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je uitbreiden met een handige buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je aankopen niet alleen thuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Groningen). We spreken hier van kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een fotocamera of viool. Waak voor oververzekering: mogelijkerwijs heb jij ook een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Bellingwolde

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Hierbij kan jij denken aan: een vlek in de vloer of therapie. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Polissen verzekeren een bedrag vanaf zo’n €1.200.000 tot ruim €3.850.000. Doorgaans is er ook geen sprake van eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €2,80 per maand. Bekijk ook Delta Lloyd polis.

Rechtsbijstandverzekering Bellingwolde
Het product rechtsbijstand geeft ondersteuning bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij geschil met de werkgever & als je iets overkomt in het verkeer. Daarbij is het erg fijn wanneer iemand jou helpt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden allerlei varianten.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Werk & Inkomen (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Woon-module (bijv. de hypotheek)
 • Verkeer (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De premies verschillen enorm (startend vanaf €29,90 tot €30,80 per maand in april 2023). De premie vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Bellingwolde op maat? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering