Woonverzekering De Klomp Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €9,60 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelfsprekend, jouw bezit is je heel wat waard. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Via de verzekeringsvergelijker ontdek je de beste woonverzekering voor jouw woning in De Klomp. Een woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal en inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Huur je? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk meteen alle erkende partijen waaronder Generali en ZLM die schade als gevolg van brand, water, inbraak, vandalisme afdekken.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in De Klomp juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Dan kun je denken aan schade door bijv. inbraak, vandalisme, brand, water, storm. Je kunt dan denken aan kapotte meubels. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Bezittingen die die daadwerkelijk “vast” zitten lopen via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel mensen zijn in het bezit van zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als kruiden en handschoenen? Op dit gebied zijn er een aantal varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering De Klomp? Gebruik hiervoor direct de woonverzekeringstool. In veel gevallen werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en duidelijk. In jouw verzekeringspakket zie je regelmatig de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel is dit alles te combineren met ongevallenverzekering, motorverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering. Verzekeraars als De Goudse en OHRA faciliteren soortgelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Bruntinge verzekeringspakket.

Voordelig

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-de-klomp


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Ede? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit o.a. brand, inbraak of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de carport zijn inbegrepen. Hierdoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er iets gebeurt. Alle grote hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door bliksem en brandblussing. Dankzij een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een oververhitte frituurpan? Brand kan iedereen overkomen. De kostenposten zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. schade door ontploffing. Schade van roerende zaken dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in De Klomp kan zomaar gebeuren. Openwrikken of de hengelmethode, het kan op zoveel manieren. Schade vanwege een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade door inbraak aan alle onroerende zaken loopt middels de opstal, en gestolen spullen handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Indirecte neerslag en een gesprongen waterleiding. Je kunt last krijgen van onbruikbare apparatuur. Normaal gesproken worden de kosten betaald door de inboedel- of opstalverzekering. Raadpleeg de voorwaarden van de polis om te zien welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Af en toe ondergaan wij een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade rondom het huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn kapotte ruiten. Meestal heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een verhoogd eigen risico die oploopt tot €395.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in De Klomp
Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw eisen? Op deze pagina vind je enkele handige tips. Verzeker vandaag nog het huis in De Klomp probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende mogelijkheden als glasverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als recreatiewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in De Klomp

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed om te weten: men mag deze woonverzekering in De Klomp completer maken met een paar interessante aanvullende modules. Je kunt denken aan: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hierna spot jij bruikbare info (of bekijk woonverzekering Balgoij afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor de glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een dergelijke glasmodule is voor huizen als dezeaan te raden. Deze nieuwe zekerheid betaalt uit bij gebroken glas. Belangrijk: spiegels en smartphones tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt bijna alle schades. Hierop heb je ook recht bij schade die jezelf veroorzaakt. Tevens geldt dit alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands smartphone van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas cola over een meubel van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is uit te breiden met een erkende buitenhuisdekking. Zo zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Gelderland). We spreken hier van attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een laptop of drumstel. Let op oververzekering: misschien hebben jullie al een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in De Klomp

Via een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schades die je aan anderen toebrengt. Dit betreft materiële schade en schade aan personen. Je kunt denken aan een kapotte laptop & ziekenhuisverblijf. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen vergoeden bedragen beginnend bij €1.450.000 tot zo’n €4.400.000. In de regel geldt er geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €2,90 p/maand. Ga verder naar London Verzekeringen pakket.

Rechtsbijstandverzekering De Klomp
De polis rechtsbijstand biedt support bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan pensioenuitkering & erfafscheidingen e.d.. Dan is het erg fijn wanneer je wordt geholpen zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Jij hebt de keuze uit meerdere pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over adoptie)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Woonconflicten (bijv. conflicten over huur)
 • Verkeer-module (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De premies van de verzekeraars zijn zeer wisselend (vanaf €35,85 tot wel €25,05 per maand in juni 2024). De prijs hangt af van het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering De Klomp afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering