Woonverzekering Denekamp Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €8,70 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het fijn dat alles goed verzekerd is. Met behulp van onze vergelijker vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Denekamp. Een woonverzekering is een combinatie van een inboedel + opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk meteen alle erkende aanbieders zoals Ditzo en ING die schade door bijvoorbeeld vandalisme, storm, water, inbraak vergoeden.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Denekamp juli 2024

Met een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld door inbraak, vandalisme, water, storm, brand. Dit kan bijv. gaan om schade aan apparatuur. Onder inboedel verstaan we alle spullen die “los” staan in jouw woning. Bezittingen die echt vast aan jouw woning zitten verzeker je via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar de meeste gezinnen hebben wel zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op spullen als magnetron of toiletartikelen? Er zijn in de basis drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Denekamp? Open meteen onze vergelijker! In de regel doet men dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en duidelijk. In jouw verzekeringspakket vind je bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker is dit alles te combineren met autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, motorverzekering. Bedrijven zoals DAK of Lancyr bieden de optie tot dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Damwoude verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

Eén aanspreekpunt

Uitstekende online service

Elke maand 1 overzicht

Begrijpelijk

woonverzekering-denekamp


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Dinkelland? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade als gevolg van water, storm, brand en andere oorzaken. Let op: ook de onroerende goederen zoals een vakantiewoning zijn afgedekt. Mede hiervoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel hypotheekverstrekkers stellen zo’n polis verplicht. Via een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten n.a.v. brand en schroeischade. Bij een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of spelen met vuur? Brand in huis kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. brandschade. Brandschade aan jouw eigendommen verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Denekamp kan zomaar gebeuren. De Flippermethode of de babbeltruc, er zijn allerlei mogelijkheden. De opgelopen schade ten gevolge van diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan alle onroerende zaken gaat d.m.v. de opstalpolis, en afgenomen eigendommen handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Omhoogkomend rioolwater of Een defecte vaatwasmachine. Het gevolg kan zijn een onbruikbare koelkast. Meestal worden dergelijke kosten vergoed door de inboedel- of opstalverzekering. Check jouw laatste polisvoorwaarden om te zien wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Sporadisch hebben we in Nederland een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade aan jouw huis. Denk maar aan een kapot zonnescherm. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €465.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Denekamp
Zonder problemen een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw situatie? Onderstaand ontdek je meer informatie. Verzeker jouw jouw woning in Denekamp moeiteloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende mogelijkheden als glasverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als woonboerderij). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle mogelijkheden die matchen met jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Denekamp

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat er nog wat mist. Adviezen: jij mag de woonverzekering in Denekamp aanvullen met diverse belangrijke aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand spot jij handige adviezen (ook interessant: woonverzekering Bentveld afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een all-risk glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is voor huizen als dezede moeite. Deze unieke zekerheid verzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Advies: spiegels, aquaria of tablets worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Lees de huurovereenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dit betekend ook: schade die voortkomt uit je eigen handelen. Vanzelfsprekend is dit alleen van toepassing als het hier een ongelukje betreft. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • de hond maakt iets kapot
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas drinken over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je complementeren met een speciale buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Overijssel). We spreken hier van spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan filmapparatuur en een gehoorapparaat. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijkerwijs hebben jullie al een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Denekamp

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: vlekken op kleding of smartengeld. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Het is 100% vrijblijvend, maar is absoluut geen overbodige luxe. Polissen vergoeden bedragen vanaf €1.300.000 oplopend tot €2.550.000. BIj de meeste verzekeraars is er ook geen sprake van eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €3,60 (betaling per maand). Wellicht interessant: SNS polis.

Rechtsbijstandverzekering Denekamp
De verzekering rechtsbijstand geeft hulp bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij erfrechtgeschillen of conflicten over erfrecht. In dat geval is het belangrijk dat je support krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit enkele opties.

 • Consument (bijv. conflict met een webshop)
 • Inkomensconflicten (bijv. geschil over de uitkering)
 • Woonconflicten (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Verkeer (denk aan conflict over reparatie auto)

De premies schommelen enorm (beginnend bij €35,10 t/m €36,10 p/maand in juli 2024). Deze prijs wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Denekamp online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering