Woonverzekering Nuland Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €9,30 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Door gebruik te maken van deze pagina achterhaal je de beste woonverzekering voor jouw woning in Nuland. Jouw woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel + opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Heb je een huurwoning? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk hier online alle erkende maatschappijen zoals bijvoorbeeld Generali en REAAL Verzekeringen die schade zoals water, bliksem, vandalisme, storm vergoeden.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Nuland mei 2024

Op basis van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Dan kun je denken aan schade door onder andere water, brand, vandalisme, storm, inbraak. Je moet dan denken aan bijv. een defecte laptop. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar de meeste gezinnen hebben de inboedel wel verzekerd. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met zaken als tv en koffers? Bij veel verzekeraars kies je uit een aantal varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Nuland? Begin direct met vandaag nog de vergelijkingstool. In de regel gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders nemen een goedkoop verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In het verzekeringspakket zie je vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel is dit alles te combineren met autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, reisverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsbedrijven als ANWB of InShared hebben veel ervaring met eigen pakket verzekeringen. Ook interessant: Nieuwer Ter Aa verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

Eén aanspreekpunt

Online schade melden

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-nuland


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Maasdonk? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door inbraak, brand of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een 2e woning zijn inbegrepen. Hierdoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als je woning iets overkomt. De meeste hypotheek-leveranciers verstrekken geen geld zonder deze polis. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis kom je niet in de problemen bij schade als aanrijding of aanvaring en smeltschade. In het geval van een all-risk polisis bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Binnen roken of een kapotte koelkast? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. blikseminslag. Brandschade aan spullen in huis verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand gaat via de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Nuland kan ook jou gebeuren. De Bulgaarse methode of een deur of raam intrappen, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade ten gevolge van inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan het huis en bijgebouwen regel je met de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een kapotte wasmachine / loslatende kit. Een mogelijke schadepost is een vloer die hersteld moet worden. Normaal gesproken worden de kosten betaald via de opstal- of inboedelverzekering. Check jouw polisvoorwaarden en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Maar zelden hebben we in Nederland een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade rondom het huis. Denk maar aan gesneuvelde ruiten. Veelal heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een behoorlijk eigen risico tot om en nabij de €335.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Nuland
Zonder problemen een geschikte woonverzekering afsluiten die past bij jouw eisen? Hieronder ontdek je een handig stappenplan. Verzeker direct het huis in Nuland zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstandverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Kies het type woning (bijvoorbeeld etagewoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Nuland

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Advies: je kunt jouw woonverzekering in Nuland uitbreiden met enkele belangrijke aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Verderop doorzoek je handige info (of bekijk woonverzekering Maarheeze afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een extra glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen vaak interessant. Deze extra polis staat garant bij gebroken glas. Let op: spiegels en iPhones zijn in de regel niet inbegrepen. Beschik je over een huurwoning? Lees het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling betaalt uit bij een breed scale aan schades. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs is dit alleen van toepassing als het hier een ongelukje betreft. Denk aan:

 • Een notebook laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas rode wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Via deze module zijn de kostbaarheden niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Brabant). We spreken hier van attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een smartphone en kleding. Pas op voor oververzekeren: misschien beschik je al over een tablet verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Nuland

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan spullen en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan een vlek in de vloer & geneeskundige zorg. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten staan garant voor een flink bedrag, beginnend bij €1.100.000 tot ruim €4.450.000. Bij veel aanbieders geldt er geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €3,80 p/maand. Ga verder naar ZLM.

Rechtsbijstandverzekering Nuland
Het product rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan conflict met het UWV en conflict met de bank. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat je wordt geholpen waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er zijn verschillende mogelijkheden.

 • Consument & wonen (bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Woon-module (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Module verkeer (bijv. terugvorderen van schade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen nogal (beginnend bij €31,20 tot en met €38,10 p/maand in mei 2024). Deze prijs hangt af van de grootte van het pakket, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Nuland afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering