Woonverzekering Nieuwpoort Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €5,20 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Via deze website stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van Nieuwpoort. Jouw woonverzekering is een pakket van een inboedel + opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Huur je? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk meteen alle erkende verzekeraars waaronder Allsecur en ZLM die schade door o.a. water, inbraak, bliksem, storm afdekken.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Nieuwpoort april 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Schade die wordt gedekt is bijv. diefstal, brand, storm, water, vandalisme. Dit kan bijv. gaan om schade aan een vloerkleed. De definitie van inboedel is alle bezittingen die “los” staan in jouw woning. Bezittingen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen verzeker je via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar meer dan 90% van de Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als kruiden of koffers? We onderscheiden drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Nieuwpoort? Begin direct met meteen de vergelijkingstool. In de regel doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders kiezen voor een zogenaamd verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een totale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en simpel af te sluiten. In jouw verzekeringspakket tref je vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor autoverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering. Verzekeraars als BLG wonen en Lancyr zijn expert op het gebied van aantrekkelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Mussel verzekeringspakket.

Voordelig

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Adequate afhandeling

Één maandelijkse nota

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-nieuwpoort


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Molenwaard? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade door brand, storm en inbraak. Ook overige onroerende onderdelen als een schuurtje zijn inbegrepen. Met zo’n polis kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er iets gebeurt. De meeste hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schadeposten als bliksem en roet. In het geval van een allrisk opstalverzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een brandende kaars of een smerige schoorsteen? Brand in de woning kan zomaar voorkomen. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. gevolgschade. Brandschade aan roerende zaken worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Nieuwpoort kan zomaar gebeuren. Insluipen of sloten hacken, het kan op zoveel manieren. De schade die je oploopt ten gevolge van inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: beschadigingen aan alle onroerende zaken loopt via de opstalverzekering, en gestolen eigendommen worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Veel neerslag of een lekkende leiding. Het gevolg kan zijn een kapotte koelkast. In veel gevallen wordt dit afgedekt middels de inboedel- of opstalverzekering. Open de condities van de polis en check in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Incidenteel hebben we te maken met een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door een gescheurde muur. In veel gevallen gaat het om schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €495.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Nieuwpoort
Direct een goedkope woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw situatie? Hier bekijk je meer informatie. Verzeker à la minute het huis in Nieuwpoort zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende verzekeringen als een all risk polis
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor monumentaal pand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Nieuwpoort

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Adviezen: jij mag de woonverzekering in Nieuwpoort completer maken met diverse handige aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop vind jij aanvullende details (of bezoek info over woonverzekering Lieshout afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval het overwegen waard. Deze mogelijke modulebetaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Belangrijk: aquaria, spiegels en mobiele telefoons dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Lees je huurcontract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij bijna alle schades. Dat geldt dus ook bij schades van eigen hand. Vanzelfsprekend geldt dit alleen als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • Je stoot iemands iPad van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst bier over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is uit te breiden met een erkende buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Zuid-Holland). Het gaat hier om spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een e-reader & een rollator. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht beschik je al over een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Nieuwpoort

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades die je bij anderen veroorzaakt. Dit betreft schade aan bezittingen en letselschade. Je kunt denken aan een kapotte vaas + ambulancevervoer. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: deze module betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet wettelijk verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Polissen staan garant voor een flink bedrag, vanaf zo’n €1.250.000 tot ruim €3.750.000. BIj de meeste verzekeraars hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis is er al vanaf €3,45 per maand. Bekijk ook Opstalverzekering.

Rechtsbijstandverzekering Nieuwpoort
De rechtsbijstand geeft hulp bij uiteenlopende geschillen. Dit is relevant bij o.a. conflict met een bank of terugvorderen van schade. Daarbij is het belangrijk dat iemand jou helpt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit enkele mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een reisbureau)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict met werkgever)
 • Woonconflicten (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Verkeer (denk aan terugvorderen van schade)

De premies van de verzekeraars fluctueren behoorlijk (startend vanaf €24,40 tot wel €29,35 p/maand in april 2024). De prijs komt tot stand door de modules, het totaalbedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Nieuwpoort voor jou? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering