Woonverzekering Bleiswijk Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €7,45 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Via deze website achterhaal je de beste woonverzekering voor inwoners van Bleiswijk. Het concept woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal en inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos met 1 polis zowel het huis als je spullen. Huur je? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier online alle grote aanbieders zoals bijvoorbeeld Delta Lloyd en SNS die schade door o.a. storm, water, brand, inbraak verzekeren.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Bleiswijk juni 2024

Op basis van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Voorbeelden zijn schade door o.a. brand, water, inbraak, storm, vandalisme. Denk bijvoorbeeld aan schade aan muziekinstrumenten. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die “los” staan in jouw woning. Bezittingen die je niet zomaar kunt meenemen behoren tot de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel Nederlanders hebben wel zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met spullen als glaswerk en keukentafel? Op dit gebied zijn er een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Bleiswijk? Gebruik hiervoor à la minute’de woonverzekeringstool. Meestal doe je dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een handig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een speciale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In een dergelijk verzekeringspakket zitten bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel sluit je dit tezamen af met reisverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering. Bedrijven zoals Ditzo en Turien en Co verkopen soortgelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Beemte Broekland verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Elke maand 1 overzicht

Grip op de kosten

woonverzekering-bleiswijk


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Lansingerland? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert de woning tegen schade voortkomend uit bijvoorbeeld brand en storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een 2e woning zijn gedekt. Hierdoor zorg je voor lagere kosten in het geval van schade. Alle grote hypotheekaanbieders verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door schade door storm en omvallen van bomen. Dankzij een all-risk polisheb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of een defect strijkapparaat? Brand in de woning kan zomaar voorkomen. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Schade aan spullen in huis dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Bleiswijk kan iedereen gebeuren. De Roemeense methode of Lock picking, er zijn allerlei mogelijkheden. De opgelopen schade vanwege een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan het huis wordt afgehandeld middels de opstal, en ontvreemde zaken handel je af via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een lekkend dag of een kapot waterbed. Typische schade is defecte apparatuur. Normaal gesproken worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de inboedel/opstalverzekering. Open de laatste polisvoorwaarden en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Soms ondergaan wij een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade rondom het huis. Hierbij kan het gaan om o.a. een gescheurde muur. Vaak resulteert het in schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico tot circa €330.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Bleiswijk
Wil jij een goedkope woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Onderstaand vind je een aantal stappen. Verzeker vandaag nog jouw huis in Bleiswijk gemakkelijk online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheid
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor 2-onder-1-kap). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle mogelijkheden die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Bleiswijk

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Handig: je kunt de woonverzekering in Bleiswijk nog persoonlijker maken met additionele interessante aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder check je bruikbare tips (of klik door naar: woonverzekering Zurich afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezevaak interessant. Deze nieuwe dekkingis er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Tip: spiegels en iPhones zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Bekijk in de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor een breed scale aan schades. Hierop heb je ook recht bij schade die jezelf veroorzaakt. Tevens is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands telefoon van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit rode wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering mag je aanvullen met een handige buitenhuisdekking. Zo zijn je bezittingen niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Zuid-Holland). We spreken hier van attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een fotocamera & sieraden. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs heb je al een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Bleiswijk

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en schade aan het lichaam. Voorbeelden zijn besmeurde meubels en ook ambulancevervoer. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Goed om te weten: deze module betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze modules staan jou bij variërend van €1.300.000 tot wel €2.950.000. BIj de meeste verzekeraars hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n polis heb je al vanaf €3,40 per maand. Bekijk ook Interpolis dekking.

Rechtsbijstandverzekering Bleiswijk
De verzekering rechtsbijstand biedt hulp en advies bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij geschil over ouderlijk gezag en bouw- en verbouwgeschillen. Daarbij kan het prettig zijn dat je wordt ondersteund zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met de gemeente)
 • Module werk (bijv. conflict over jouw functie)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeer-module (bijv. conflict over verzekering)

De maandelijkse premies verschillen nogal (vanaf €24,35 tot wel €28,20 per maand in juni 2024). De premie wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Bleiswijk op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?