Woonverzekering Lutjewinkel Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €5,95 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Door gebruik te maken van deze pagina vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Lutjewinkel. Zo’n woonverzekering is een term voor een opstal + inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Check en vergelijk hier alle erkende maatschappijen zoals Avéro Achmea en Nederlanden van Nu die schade zoals vandalisme, bliksem, storm, brand (grotendeels) verzekeren.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Lutjewinkel juni 2024

Op basis van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door vandalisme, storm, inbraak, diefstal, brand. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan je smartphone. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die niet vastgenageld zitten aan het huis. Zaken die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen lopen via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter ruim 80% van de huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als gordijnrails en zonnepanelen? In de regel kan je kiezen uit een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Lutjewinkel? Gebruik hiervoor vandaag nog de woonverzekeringstool. Meestal werkt dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens combineren de polissen en gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In het verzekeringspakket tref je vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker neemt men hierbij ook brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Europeesche en ZLM faciliteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Leons verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Adequate afhandeling

Alles in 1 automatische incasso

Grip op de kosten

woonverzekering-lutjewinkel


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Hollands Kroon? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade door brand, storm, water, diefstal. Ook overige onroerende onderdelen als de garage zijn gedekt. Op die manier kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er iets gebeurt. De meeste hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door waterschade of vandalisme. In het geval van een allrisk opstalverzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of een kapotte föhn? Brand is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. schroeischade. Schade van jouw eigendommen verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Lutjewinkel kan ook jou overkomen. De Bulgaarse methode of de babbeltruc, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade vanwege diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: braakschade aan jouw woning wordt afgehandeld d.m.v. de opstalpolis, de spullen die je kwijt bent handel je af via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Lekkage aan de dakgoot / bevroren leidingen. Typische schade is een kapotte koelkast. In de regel wordt deze schade gedekt via de inboedel/opstalverzekering. Bestudeer de polisvoorwaarden om te zien welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Heel soms hebben we te maken met een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn aanzienlijke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn scheuren in de muur. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een behoorlijk eigen risico oplopend tot €680.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Lutjewinkel
Gemakkelijk een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw eisen? Hieronder vind je enkele handige tips. Verzeker direct het huis in Lutjewinkel zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende dekkingen als de all risk verzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Wat voor soort huis is het? (bijv. etagewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle polissen die aansluiten op jouw filters. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Lutjewinkel

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Handig: jij mag de woonverzekering in Lutjewinkel uitbreiden met enkele handige aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder vind je bruikbare tips (of klik door naar: woonverzekering Ingelum afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is de glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is voor huizen als dezevaak interessant. Deze nieuwe modulebetaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Vergeet niet: een mooie spiegel en tablets zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Lees de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor bijna alle schades. Dit betekend ook: schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens wordt er alleen betaald als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • Uw hond bijt in het been van de postbezorger
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is aan te vullen met een erkende buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Holland). Hierbij gaat het dan om attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een navigatieapparaat + viool. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls hebben jullie al een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Lutjewinkel

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en letselschade. Je kunt denken aan een barst in het scherm + ziekenhuisverblijf. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Let op: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze verzekeringen verzekeren een bedrag van €1.550.000 tot wel €4.050.000. Vaak geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering sluit je af vanaf €2,75 per maand. Bekijk ook Interpolis.

Rechtsbijstandverzekering Lutjewinkel
Het product rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische aanvaringen. Bijvoorbeeld bij conflicten consumentenaankopen & bij aankoop van een huis. Daarbij is het belangrijk dat iemand jou helpt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit allerlei modules.

 • Consument (bijv. conflict met bedrijven)
 • Inkomensconflicten (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Woonconflicten (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Module verkeer (bijv. geschil met een verzekeraar)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis zijn zeer wisselend (startend vanaf €32,00 oplopend tot €36,60 p/maand in juni 2024). De premie hangt af van de modules, het verzekerde bedrag, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Lutjewinkel vergelijken? Vind de goedkoopste pakketverzekering