Woonverzekering Annen Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €7,10 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Met behulp van deze website vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in Annen. Jouw woonverzekering is een samenvoeging van een opstal- en een inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw spullen en jouw huis. Huur je? Een opstalverzekering is dan overbodig. Bekijk en vergelijk hier alle erkende maatschappijen zoals bijvoorbeeld Ditzo en Univé die schade door o.a. vandalisme, storm, water, brand afdekken.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Annen juni 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld storm, water, inbraak, diefstal, vandalisme. Denk bijvoorbeeld aan beschadigingen aan het interieur. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die “los” staan in jouw woning. Zaken die aan het huis vastzitten vallen onder de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter ruim 80% van de huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als wandversiering of warmtepomp? Er zijn in de basis 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wil jij een goede inboedelverzekering Annen? Begin direct met direct onze vergelijker! In veel gevallen doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In het verzekeringspakket vind je regelmatig de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel kan je dit combineren met reisverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Bedrijven zoals EAG Assuradeuren of Polis Direct verkopen dergelijke pakket verzekeringen. Check ook: Aalten verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

Duidelijkheid in maandkosten

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-annen


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Aa en Hunze? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in water, storm, brand en andere oorzaken. Let op: ook de onroerende goederen zoals schuurtjes zijn afgedekt. Via deze verzekering zul je veel financiële compensatie krijgen als jouw woning iets overkomt. Alle grote hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten n.a.v. waterschade en schroeischade. Dankzij een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een defect apparaat of keukenbrand? Brand in de woning kan zomaar voorkomen. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. blusschade. Schade aan jouw spullen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Een inbraak in Annen is altijd een risico. De Bulgaarse methode of een cilinder afbreken, het kan op zoveel manieren. De schade die je oploopt n.a.v. diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: braakschade aan jouw huis regel je middels de opstal, de spullen die je kwijt bent worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een defecte wasmachine / bevroren leidingen. Typische schade is een opbollende vloer. Doorgaans worden de kosten betaald via de woonverzekering (opstal of inboedel). Download de condities van de polis en check wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Sporadisch hebben we te maken met een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor forse schade. Je kunt denken aan kapotte dakpannen. Doorgaans gaat het om schade aan het huis zelf, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm geldt er vaak een relatief hoog eigen risico oplopend tot €600.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Annen
Binnen een paar minuten een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw woning? Op deze pagina bekijk je enkele handige tips. Verzeker direct de woning in Annen eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer eventueel aanvullende verzekeringen als glasverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijv. herenhuis). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Een optie kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die passen bij jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Annen

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Handig: jij mag jouw woonverzekering in Annen completer maken met verschillende belangrijke aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder spot je aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Wijlre afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een speciale glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is voor zulke huizen aan te raden. Deze extra polis staat garant om de gevallen van schade aan ramen (glas). Belangrijk: zaken als een aquarium of mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Bekijk in de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze module verzekert een breed scale aan schades. Dit betekend ook: schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Logischerwijs geldt dit alleen als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • Een telefoon laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn jouw spullen niet alleen in huis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Drenthe). Voorbeelden hiervan zijn attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een spelcomputer en sieraden. Waak voor oververzekering: mogelijkerwijs heb je al een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Annen

Met een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: kapotte apparatuur en kosten voor medicatie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: deze verzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen staan garant voor een flink bedrag, variërend van €1.550.000 tot zo’n €4.300.000. Doorgaans betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis sluit je af vanaf €2,65 (betaling per maand). Wellicht interessant: Generali afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Annen
De polis rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische problemen. Denk aan problemen op het werk en conflict over pensioenuitkeringen. In dit soort gevallen wordt het als prettig ervaren dat iemand jou helpt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er zijn verschillende mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. een product dat je gekocht hebt)
 • Module werk (bijv. geschil met de werkgever)
 • Woonconflicten (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Verkeer (bijv. conflict over reparatie auto)

De premies per maand schommelen enorm (vanaf zo’n €24,85 oplopend tot €29,15 p/maand in juni 2024). De prijs komt tot stand door de grootte van het pakket, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Annen online afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?