Woonverzekering Aalten Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €8,65 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Aan de hand van deze website stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Aalten. De woonverzekering is een samenvoeging van een opstal- en een inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw spullen en jouw huis. Huur je? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier online alle bekende bedrijven als bijv. Europeesche en InShared die schade door o.a. water, storm, inbraak, brand vergoeden.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Aalten juli 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Schade die wordt gedekt is bijv. diefstal, inbraak, vandalisme, brand, water. Je kunt dan denken aan schade aan elektrische apparatuur. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Bezittingen die aan het huis vastzitten dek je af met een opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter de meeste Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als kookboeken en audiovisuele apparatuur? We onderscheiden drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Aalten? Begin direct met à la minute’de vergelijkingstool. In veel gevallen werkt dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen geven de voorkeur aan een voordelig verzekeringspakket. We spreken ook over een unieke pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In het verzekeringspakket zitten regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens neemt men hierbij ook doorlopende annuleringsverzekering, doorlopende reisverzekering, gezinsongevallenverzekering, rechtsbijstand. Bedrijven zoals Bovag en InShared bieden de optie tot aantrekkelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Zijderveld verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Uitstekende online service

Alle premies op 1 factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-aalten


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Aalten? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door brand, storm en inbraak. Let op: ook de onroerende goederen zoals de carport zijn inbegrepen. Mede hiervoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als je woning iets overkomt. Bekende hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen schade als blikseminslag en vandalisme. Meer zekerheid? Met een all-risk polisis bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kortsluiting of een fout in het elektriciteitsnet? Brand kan ook jou gebeuren. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. roetschade. Brandschade aan roerende zaken lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Diefstal in Aalten kan ook jou gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of hengelen via brievenbus, er zijn allerlei mogelijkheden. De opgelopen schade door diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade door inbraak aan de woninghandel je af via de opstalverzekering, en gestolen eigendommen handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een flinke regenbui of lekkage van leidingsystemen. Je kunt last krijgen van een onbruikbare vriezer. Gewoonlijk worden dergelijke kosten verzekerd door de woonverzekering (inboedel of opstal). Open de voorwaarden van de polis en check wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Heel soms hebben we in Nederland een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met forse schade. Bijvoorbeeld door ontbrekende dakpannen. Doorgaans gaat het om schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €320.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Aalten
Gemakkelijk een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw wensen? Hier vind je enkele handige tips. Verzeker à la minute het huis in Aalten moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende mogelijkheden als glasverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Kies het type woning (bijvoorbeeld studio). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Aalten

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Handig: men mag deze woonverzekering in Aalten aanvullen met extra nuttige aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna vind jij nuttige adviezen (ook interessant: woonverzekering Wehe-den Hoorn afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een all-risk glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen aan te raden. Deze mogelijke zekerheid verzekert in het geval je van schade aan de glazen. Goed om te weten: spiegels, aquaria of smartphones tellen niet mee. Beschik je over een huurwoning? Bekijk in de huurovereenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij een breed scale aan schades. Hierop heb je ook recht bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Uiteraard betaalt de verzekeraar alleen als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • Een erfstuk laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas cola over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met een handige buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn jouw spullen niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Gelderland). We spreken hier van bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een smartphone & jouw golfspullen. Let op oververzekering: dikwijls beschik je al over een tablet verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Aalten

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en schade aan personen. Je kunt denken aan een kapotte tablet of ziekenvervoer. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: deze verzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze verzekeringen staan garant voor een flink bedrag, variërend van €1.200.000 tot zo’n €4.650.000. Bij veel aanbieders hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering heb je al vanaf €4,05 (betaling per maand). Wellicht interessant: Inbraakverzekering.

Rechtsbijstandverzekering Aalten
De polis rechtsbijstand geeft hulp bij juridische aanvaringen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met een bank en terugvorderen van schade. Hierbij is het belangrijk dat iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit meerdere mogelijkheden.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een webshop)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Wonen (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer-module (bijv. conflict na autoschade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis variëren significant (vanaf circa €32,30 oplopend tot €30,45 p/maand in juli 2024). Deze prijs wordt gebaseerd op de modules, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Aalten voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering