Woonverzekering Leons Een inboedel- en/of opstalverzekering, al vanaf €6,45 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelfsprekend, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als je iets vervelends overkomt, dan is het goed dat alles goed verzekerd is. Dankzij de vergelijkingstool tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in Leons. Jouw woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal en inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Beschik je over een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk meteen alle erkende partijen zoals De Goudse en Polis Direct die schade als gevolg van bliksem, inbraak, storm, brand verzekeren.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Leons maart 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld inbraak, storm, brand, water, vandalisme. Je moet dan denken aan bijv. kapotte meubels. De definitie van inboedel is alle spullen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Bezittingen die aan het huis vastzitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter veel huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals game consoles of audiovisuele apparatuur? Op dit gebied zijn er drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Leons? Open direct de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer gezinnen geven de voorkeur aan een voordelig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In zo’n verzekeringspakket vind je doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens sluit je dit tezamen af met brommerverzekering, reisverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals EAG Assuradeuren of Interpolis bieden de optie tot soortgelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Krimpen aan den IJssel verzekeringspakket.

Goedkoop

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

Één maandelijkse nota

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-leons


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Littenseradiel? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hierbij hoort een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade voortkomend uit brand, storm en inbraak. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw bijgebouwen zijn afgedekt. Op basis daarvan wordt je financieel ondersteund als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Aan de hand van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door schade door wateroverlast of omvallen van bomen. Dankzij een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of een defect strijkapparaat? Brand kan zomaar voorkomen. Dergelijke kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Dankzij een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blusschade. Brandschade aan jouw inboedel verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Leons kan iedereen gebeuren. De Roemeense methode of Lock picking, er zijn allerlei mogelijkheden. De opgelopen schade naar aanleiding van inbraak / diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade aan jouw huis loopt middels de opstal, en ontvreemde eigendommen worden betaald via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Veel neerslag en het stukvriezen van CV-buizen. Je kunt last krijgen van opbollend laminaat. Doorgaans wordt deze schade gedekt door de inboedel/opstalverzekering. Open de laatste polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Sporadisch ondervinden we een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in hevige schade. Denk maar aan kapotte ruiten. Veelal resulteert het in schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een hoog eigen risico tot circa €280.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Leons
Eenvoudig een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw ideaalplaatje? Hierna vind je meer informatie. Verzeker direct jouw woning in Leons probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (dit kan zijn monumentaal pand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw eisenpakket. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Leons

Aanvullende woonverzekeringen maart 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Onze adviseur: men mag deze woonverzekering in Leons complementeren met additionele nuttige aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna bekijk je aanvullende adviezen (ook interessant: woonverzekering Holwerd afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze unieke modulebetaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Tip: zaken als een aquarium of iPads dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Check in de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert vrijwel alle type schades. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Tevens betaalt de verzekeraar alleen als het hier een ongelukje betreft. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst rode wijn over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Zo zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Friesland). Het betreft hier kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een spiegelreflexcamera of viool. Waak voor oververzekering: wellicht beschik je al over een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Leons

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Onder andere een kapotte laptop en ook geneeskundige zorg. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Het is 100% vrijblijvend, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen bieden een verzekerd bedrag variërend van €1.550.000 tot €3.350.000. Meestal hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €3,15 (per maand). Check ook Delta Lloyd dekking.

Rechtsbijstandverzekering Leons
Het product rechtsbijstand geeft hulp bij juridische aanvaringen. Bijvoorbeeld bij erfrechtgeschillen of conflict met verhuurder. In dat geval kan het prettig zijn dat je wordt ondersteund zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit meerdere opties.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Module werk (bijv. ontslag)
 • Wonen (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeer (denk aan als je iets overkomt in het verkeer)

De premies schommelen enorm (vanaf zo’n €26,50 tot wel €38,45 p/maand in maart 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Leons voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering