Woonverzekering Stuifzand Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €3,95 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het prettig dat je verzekerd bent. Met behulp van onze vergelijker ontdek je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor inwoners van Stuifzand. Zo’n woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel + opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Beschik je over een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk hier alle bekende maatschappijen zoals bijvoorbeeld Bruns ten Brink en InShared die schade veroorzaakt door inbraak, storm, bliksem, brand dekken.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Stuifzand mei 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Wat voor schade? Nou o.a. inbraak, vandalisme, brand, storm, diefstal. Denk bijvoorbeeld aan een kapotte TV. Met de term inboedel omschrijven we alle bezittingen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die aan het huis vastzitten vallen onder de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals oven en pantalons? In de regel kan je kiezen uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Stuifzand? Start vandaag nog de woonverzekeringstool. Meestal doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal consumenten kiezen voor een handig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en transparant. In een verzekeringspakket vind je doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms zijn er mogelijkheden voor ongevallenverzekering, motorverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Aanbieders als EAG Assuradeuren of Unigarant bieden de optie tot aantrekkelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Snikzwaag verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

Één maandelijkse nota

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-stuifzand


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Midden-Drenthe? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade door brand, storm, water, diefstal. Let op: ook de onroerende goederen zoals een vakantiewoning zijn afgedekt. Hierdoor kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van een ongeluk. De meeste hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door bliksem en poging tot inbraak. Dankzij een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Binnen roken of spelen met vuur? Brand in de woning kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. schade door ontploffing. Brandschade aan jouw inboedel verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Stuifzand is altijd een risico. Inbreken via een bovenlicht of openbreken openslaande deur, er zijn allerlei opties. Jouw schade ten gevolge van diefstal dek je af met een woonverzekering: schade aan het huis regel je middels de opstal, en gestolen kostbaarheden worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Indirecte neerslag of een lekkende leiding. Je kunt dan denken aan schade als schade aan de vloer. Doorgaans worden dergelijke kosten verzekerd middels de woonverzekering (opstal of inboedel). Bestudeer de actuele polisvoorwaarden en check welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Zelden hebben we in Nederland een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade rondom het huis. Bijvoorbeeld door een kapot dak. Vaak resulteert het in schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een hoog eigen risico die oploopt tot €655.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Stuifzand
Direct een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw ideaalplaatje? Onderstaand stuit je op een aantal stappen. Verzeker direct jouw woning in Stuifzand eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende opties als rechtsbijstand
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (kies bijv. voor woonboerderij). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle mogelijkheden die passen bij jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Stuifzand

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed om te weten: jij mag jouw woonverzekering in Stuifzand completer maken met diverse praktische aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder lees jij nuttige info (of bekijk woonverzekering Rijpwetering afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is de glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is in dat geval het overwegen waard. Deze unieke zekerheid betaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Voorwaarden: zaken als een aquarium of mobiele telefoons dien je meestal apart te verzekeren. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Dit betekend ook: schade die voortkomt uit je eigen handelen. Logischerwijs is dit alleen van toepassing als het daadwerkelijk een ongelukje was. Voorbeelden van situaties:

 • Een vaas laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je uitbreiden met een buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Drenthe). Voorbeelden hiervan zijn attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een filmcamera of een muziekinstrument. Waak voor oververzekering: misschien beschik je al over een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Stuifzand

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schades van producten en schade aan het lichaam. Denk dan aan een barst in het scherm en ook het eigen risico van de andere partij. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: deze verzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze verzekeringen bieden een verzekerd bedrag variërend van €1.550.000 tot zo’n €3.850.000. Doorgaans geldt er geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €3,20 (betaling per maand). Wellicht interessant: Independer afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Stuifzand
Het product rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische aanvaringen. Bijvoorbeeld bij sociale wetgeving of verhalen van schade. Dan wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Inkomen & Werk (bijv. studiefinanciering)
 • Woon-module (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Verkeersconflicten (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De premies variëren significant (vanaf circa €33,10 tot wel €35,20 per maand in mei 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het verzekerde bedrag, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Stuifzand voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?