Woonverzekering Gersloot Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €7,05 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van deze pagina vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor inwoners van Gersloot. De woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal + inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk meteen alle grote partijen als bijv. EAG Assuradeuren en Turien en Co die schade als gevolg van inbraak, vandalisme, water, storm vergoeden.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Gersloot juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Wat voor schade? Nou onder andere diefstal, inbraak, storm, vandalisme, brand. Denk bijvoorbeeld aan een gestolen computer. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Bezittingen die je niet zomaar kunt meenemen dek je af met een opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter veel huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals verlichting of prothesen(gebit e.a.)? We onderscheiden drie verschillende dekkingen categorieën: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wil jij een goede inboedelverzekering Gersloot? Open à la minute’onze vergelijker! Vaak gaat dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In jouw verzekeringspakket zitten regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel is dit alles te combineren met ongevallenverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, autoverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Aon Direct en Nationale Nederlanden werken met zulke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Feerwerd verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-gersloot


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Heerenveen? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. De opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door o.a. brand, inbraak of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn verzekerd. Mede hiervoor kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van een ongeluk. Bekende hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Via een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij schade als blikseminslag en olie. Bij een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een brandende kaars of gaslekken? Brand in huis kan iedereen overkomen. De kosten hiervan zijn vaak enorm. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld doorbranden van apparatuur. Brandschade aan jouw spullen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in Gersloot kan iedereen gebeuren. De gaatjesboormethode of sloten hacken, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt naar aanleiding van inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: braakschade aan alle onroerende zaken regel je d.m.v. de opstalpolis, en gestolen eigendommen handel je af via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Indirecte neerslag en een lekkende leiding. Typische schade is vochtplekken op de buur. Gewoonlijk worden dergelijke kosten vergoed d.m.v. de inboedel/opstalverzekering. Bestudeer de condities van de polis en check wat er inbegrepen is.


Stormschade

Heel soms ondervinden we een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door ontbrekende dakpannen. Vaak heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een verhoogd eigen risico tot circa €330.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Gersloot
Direct een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw eisen? Hier bekijk je meer informatie. Verzeker vandaag nog het huis in Gersloot gemakkelijk online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende verzekeringen als een all risk polis
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (keuze uit opties als recreatiewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet vervolgens alle woonverzekeringen die aansluiten op jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Gersloot

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Goed nieuws: jij mag jouw woonverzekering in Gersloot aanvullen met meerdere interessante aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna lees jij praktische tips (of klik door naar: woonverzekering Diemen afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is in dat geval vaak interessant. Deze mogelijke polis betaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Tip: aquaria, spiegels en tablets tellen niet mee. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze is er voor vrijwel alle type schades. Dat houdt in ook schade die jezelf veroorzaakt. Natuurlijk wordt er alleen betaald als het niet expres gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst frisdrank over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is uit te breiden met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Friesland). Voorbeelden hiervan zijn bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een filmcamera en een verrekijker. Pas op voor oververzekeren: mogelijk beschik je al over een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Gersloot

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Denk dan aan vlekken op kleding + fysiotherapie. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Let op: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Polissen verzekeren een bedrag variërend van €1.000.000 tot wel €4.700.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module is al af te sluiten vanaf €3,30 p/maand. Ga verder naar BLG wonen dekking.

Rechtsbijstandverzekering Gersloot
De module rechtsbijstand geeft ondersteuning bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. conflict over arbeidsvoorwaarden & conflict met aannemer. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer iemand jou bijstaat waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er bestaan grofweg 4 opties.

 • Consumenten-module(bijv. medische fout)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Woon-module (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeersconflicten (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De premies per maand verschillen enorm (beginnend bij €32,55 oplopend tot €35,10 per maand in juli 2024). De prijs komt tot stand door de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Gersloot online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?