Woonverzekering Niehove Opstal- en inboedelverzekering, al voor €5,70 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Met behulp van de vergelijkingstool achterhaal je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Niehove. De woonverzekering is een pakket van een opstal + inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis + jouw eigendommen. Heb je een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier online alle landelijke aanbieders zoals BLG wonen en ZLM die schade door o.a. storm, inbraak, brand, water vergoeden.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Niehove juli 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Wat voor schade? Nou o.a. brand, diefstal, inbraak, storm, water. Denk bijvoorbeeld aan een kapotte wasmachine. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die niet vastgenageld zitten aan het huis. Zaken die je niet zomaar kunt meenemen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel Nederlanders hebben wel zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals mixer of Xbox? In de regel kan je kiezen uit 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Niehove? Begin direct met meteen onze vergelijker! Vaak gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten gaan voor een populair verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en simpel af te sluiten. In jouw verzekeringspakket zie je meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker kan je dit combineren met motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsbedrijven als Allsecur en Nationale Nederlanden hebben veel ervaring met deze pakket verzekeringen. Ook interessant: Middelstum verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Online schade melden

1 maandelijkse rekening

Begrijpelijk

woonverzekering-niehove


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Zuidhorn? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit water, storm, brand en andere oorzaken. Ook overige onroerende onderdelen als de carport zijn verzekerd. Daardoor zorg je voor lagere kosten in het geval van een ongeluk. Veel hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen kosten n.a.v. waterschade of roet. Via een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Binnen roken of een kapotte koelkast? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schroeischade. Brandschade aan roerende zaken worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Diefstal in Niehove is niet leuk, maar kan gebeuren. Gaatjes boren of de babbeltruc, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt vanwege een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw huis handel je af met de opstalverzekering, en gestolen bezittingen handel je af via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekke dakgoot / een lekkende kraan. Typische schade is een kapotte koelkast. In de regel worden de kosten betaald middels de inboedel- of opstalverzekering. Download de actuele polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Zo nu en dan ondervinden we een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in behoorlijke kostenposten. Je kunt denken aan schade aan het dak. Meestal heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert moet je rekening houden met een behoorlijk eigen risico tot wel €520.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Niehove
Snel een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw wensen? Hieronder tref je enkele handige tips. Verzeker à la minute de woning in Niehove eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende mogelijkheden als glasverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als twee-onder-een-kapwoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle polissen die in lijn zijn met jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Niehove

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed nieuws: men mag deze woonverzekering in Niehove completer maken met enkele belangrijke aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder spot je aanvullende info (of bekijk woonverzekering Leende afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is dan aan te raden. Deze unieke modulebetaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Opmerking: zaken als een aquarium of iPhones worden niet meegenomen. Heb je een huurwoning? Raadpleeg je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module is er voor bijna alle denkbare schades. Dus ook schades van eigen hand. Uiteraard wordt er alleen betaald als het niet expres gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een iPhone laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst frisdrank over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Groningen). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een filmcamera + gitaar. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijkerwijs hebben jullie al een tablet verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Niehove

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en schade aan het lichaam. Onder andere een vlek op een meubel + medische kosten. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Let op: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze modules bieden een dekking vanaf zo’n €1.250.000 tot €4.650.000. In de regel betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €2,90 p/maand. Ga verder naar ABN AMRO dekking.

Rechtsbijstandverzekering Niehove
De polis rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische aanvaringen. Bijvoorbeeld bij conflict met een reisbureau en conflict met een automobilist. Dan is het prettig dat je wordt geholpen zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit meerdere modules.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Module werk (bijv. pensioenen)
 • Woon-module (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeer (bijv. conflict met een autodealer)

De premies fluctueren behoorlijk (beginnend bij €38,05 tot wel €29,95 p/maand in juli 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het bedrag dat je wilt afdekken en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Niehove op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?