Woonverzekering Leende Opstal- en inboedelverzekering, al voor €8,60 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Aan de hand van deze pagina achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in Leende. Een woonverzekering is een combinatie van een inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Woon je in een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Bekijk en vergelijk hier alle grote partijen zoals Allsecur en Verzekeruzelf.nl die schade veroorzaakt door vandalisme, storm, water, bliksem verzekeren.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Leende april 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Voorbeelden zijn schade door o.a. storm, brand, diefstal, inbraak, water. Denk bijvoorbeeld aan een kapotte televisie. Onder inboedel verstaan we alle kostbaarheden die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Kostbaarheden die je niet zomaar kunt meenemen dek je af met een opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar de meeste gezinnen hebben wel zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals koelkast of matrassen? Op dit gebied zijn er drie smaken: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Leende? Open à la minute’de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer doet men dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een speciale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In zo’n verzekeringspakket zitten bijna altijd de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker kan je dit combineren met motorverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Huis In Eén Verzekeringen of ZLM werken met zulke pakket verzekeringen. Check ook: Kollumerpomp verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

Eén aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Alles in 1 automatische incasso

Grip op de kosten

woonverzekering-leende


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Heeze-Leende? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade voortkomend uit water, storm, brand en andere oorzaken. Let op: ook de onroerende goederen zoals de garage zijn inbegrepen. Op die manier wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als je woning iets overkomt. Veel van de hypotheken verplichten deze polis. Door middel van een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door storm vanaf windkracht 7 en rook. Meer zekerheid? Met een allrisk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kortsluiting of keukenbrand? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan zijn vaak enorm. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. smeltschade. Brandschade aan jouw eigendommen lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Leende kan iedereen gebeuren. De Flippermethode of de hengelmethode, dieven zijn zeer vindingrijk. De schade die je oploopt naar aanleiding van diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan jouw huis regel je d.m.v. de opstalpolis, de spullen die je kwijt bent worden betaald via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een overstroming of een kapotte kit voeg. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte wasmachine. Normaal gesproken wordt dit afgedekt via de inboedel- of opstalverzekering. Bestudeer de actuele polisvoorwaarden en bekijk wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Sporadisch ondergaan wij een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met behoorlijke kostenposten. Bijvoorbeeld door schade aan het dak. Meestal betreft het schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een behoorlijk eigen risico tot om en nabij de €495.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Leende
Eenvoudig een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw wensen? Onderstaand bekijk je een handig stappenplan. Verzeker jouw het huis in Leende zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer eventueel aanvullende opties als rechtsbijstandverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als monumentaal pand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die rijmen met jouw wensen. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Leende

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Adviezen: je kunt de woonverzekering in Leende nog persoonlijker maken met enkele interessante aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand doorzoek je aanvullende details (of bezoek info over woonverzekering Hilversum afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een speciale glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezevaak interessant. Deze nieuwe polis verzekert in het geval je van schade aan de glazen. Goed om te weten: zaken als een aquarium of iPads tellen niet mee. Heb je een huurwoning? Doorzoek in de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt een breed scale aan schades. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Wel geldt dit alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • Je stoot iemands notebook van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst wijn over het tapijt van de buur vrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met een handige buitenhuisdekking. Via deze module zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Brabant). Het gaat hier om kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een spiegelreflexcamera of kleding. Je bent al gauw oververzekerd: misschien heb jij ook een tablet verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Leende

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan eigendommen en schade aan personen. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte telefoon of kosten van een arts. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Let op: deze module dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen staan garant voor een flink bedrag, variërend van €1.200.000 tot €4.100.000. Bij veel aanbieders is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n verzekering heb je al vanaf €3,80 per maand. Bekijk ook Reaal polis.

Rechtsbijstandverzekering Leende
De verzekering rechtsbijstand biedt juridische hulp bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld geschil over ouderlijk gezag en conflict met de buren. Daarbij is het prettig dat je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn grofweg 4 varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. een product dat je gekocht hebt)
 • Inkomen (bijv. reorganisatie)
 • Woon-module (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeer-module (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies van de verzekeraars schommelen nogal (vanaf circa €27,55 tot wel €26,35 p/maand in april 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Leende afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?