Woonverzekering Domburg Inboedel- en opstalverzekeringen, al vanaf €5,00 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het prettig dat je verzekerd bent. Met behulp van deze website tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor inwoners van Domburg. De woonverzekering is een pakket van een opstal- en een inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Beschik je over een huurhuis? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier alle bekende aanbieders zoals Generali en Polis Direct die schade door bijvoorbeeld inbraak, bliksem, brand, water dekken.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Domburg juni 2024

Op basis van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Voorbeelden zijn schade door onder andere brand, inbraak, vandalisme, diefstal, storm. Denk bijvoorbeeld aan schade aan computers. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Zaken die je niet zomaar kunt meenemen dek je af met een opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel mensen zijn in het bezit van zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met spullen als kristal en strijkbout? Op dit gebied zijn er een aantal varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Domburg? Start meteen met meteen de vergelijker van woonverzekeringen. In veel gevallen gaat dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten gaan voor een handig verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en transparant. In zo’n verzekeringspakket vind je regelmatig de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms sluit je dit tezamen af met huisdierenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, doorlopende reisverzekering, rechtsbijstand. Verzekeraars als EAG Assuradeuren en Nederlanden van Nu werken met zulke pakket verzekeringen. Bekijk ook: De Rijp verzekeringspakket.

Lage premie

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Adequate afhandeling

1 maandelijkse rekening

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-domburg


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Veere? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade door brand, storm, water, diefstal. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een vakantiewoning zijn gedekt. Via deze verzekering zorg je voor lagere kosten in het geval van schade. Alle grote hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schade als blikseminslag en rook. In het geval van een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of een oververhitte frituurpan? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Door middel van een brandverzekering dek je schade af door o.a. schade door ontploffing. Schade van jouw eigendommen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Domburg kan iedereen gebeuren. De afbreekmethode of sloten hacken, je kunt het zo gek niet bedenken. De opgelopen schade ten gevolge van diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade door inbraak aan het huis en bijgebouwen wordt afgehandeld via de opstal, en gestolen eigendommen regel je via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een defecte wasmachine of een kapot waterbed. Je kunt last krijgen van kapotte apparatuur. In de regel worden de kosten betaald door de opstal- of inboedelverzekering. Bestudeer de condities van de polis en check welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Soms ondergaan wij een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn schade aan jouw huis. Je kunt denken aan beschadigde gevel. Meestal is het schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een verhoogd eigen risico tot wel €405.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Domburg
Direct een goede woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw wensen? Hierna bekijk je een aantal stappen. Verzeker jouw de woning in Domburg gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende modules als een all risk polis
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Markeer jouw type woning (bijv. vrijstaand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle mogelijkheden die rijmen met jouw eisenpakket. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Domburg

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Adviezen: jij mag jouw woonverzekering in Domburg nog persoonlijker maken met een aantal nuttige aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand bekijk je nuttige specificaties (of check details over woonverzekering Bierum afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze nieuwe moduleverzekert bij gebroken glas. Let op: spiegels en iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt bijna alle denkbare schades. Hierop heb je ook recht bij schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard is dit alleen van toepassing als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Een iPhone laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering mag je aanvullen met een erkende buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Zeeland). Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een spiegelreflexcamera + jouw golfspullen. Waak voor oververzekering: dikwijls heb je al een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Domburg

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en schade aan personen. Je kunt denken aan een deuk in de auto + therapie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Handig: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten bieden een dekking beginnend bij €950.000 tot €4.200.000. Meestal betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis heb je al vanaf €3,05 p/maand. Ga verder naar HEMA dekking.

Rechtsbijstandverzekering Domburg
De polis rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld een product dat je gekocht hebt & conflict met makelaar. Daarbij is het erg fijn wanneer iemand jou bijstaat zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden grofweg 4 mogelijkheden.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met de gemeente)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeer-module (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies per maand verschillen nogal (beginnend bij €29,75 tot €27,40 p/maand in juni 2024). De premie vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het bedrag dat je wilt afdekken en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Domburg afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering