Woonverzekering De Rijp Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €4,90 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Natuurlijk, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het goed dat je verzekerd bent. Met behulp van de verzekeringsvergelijker achterhaal je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor inwoners van De Rijp. Jouw woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal- en een inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Beschik je over een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Check en vergelijk hier alle landelijke maatschappijen waaronder ASR Verzekeringen en Nederlanden van Nu die schade als gevolg van brand, water, storm, bliksem dekken.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in De Rijp mei 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld water, inbraak, brand, vandalisme, diefstal. Denk bijvoorbeeld aan schade aan keukenapparatuur. Met de term inboedel omschrijven we alle spullen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Zaken die vastgenageld zitten aan je woning verzeker je via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel mensen hebben dit risico wel afgedekt. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als aardewerk en stofzuiger? In de regel kan je kiezen uit een aantal varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering De Rijp? Begin direct met vandaag nog de verzekeringsvergelijker. Vaak werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten combineren de polissen en gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en simpel af te sluiten. In het verzekeringspakket zitten vaak de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker neemt men hierbij ook brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, reisverzekering. Verzekeringsbedrijven als Allianz + Unigarant faciliteren deze pakket verzekeringen. Bekijk ook: Burdaard verzekeringspakket.

Lage premie

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

Eén factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-de-rijp


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Graft-De Rijp? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade door inbraak, brand of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een vakantiewoning zijn verzekerd. Met zo’n polis wordt je financieel ondersteund als je woning iets overkomt. Veel van de hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Via een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schade als schade door storm of poging tot inbraak. Meer zekerheid? Met een allrisk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of vlam in de pan? Brand in huis is altijd een risico. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. brandschade. Schade aan roerende zaken lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in De Rijp is altijd een risico. Insluipen of de babbeltruc, dieven zijn zeer vindingrijk. De schade die je oploopt door diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan jouw huis wordt afgehandeld via de opstal, en ontvreemde eigendommen gaan via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een flinke regenbui en een kapot aquarium. Een mogelijke schadepost is een kapotte vloer. Gewoonlijk worden dergelijke kosten vergoed met jouw inboedel- of opstalverzekering. Download de condities van de polis en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Een enkele keer hebben we in Nederland een serieuze storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door kapotte dakpannen. Vaak is het schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een hoog eigen risico oplopend tot €685.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in De Rijp
Direct een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw situatie? Hieronder vind je een handig stappenplan. Verzeker direct jouw huis in De Rijp probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende modules als een all risk polis
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Wat voor soort huis is het? (bijv. herenhuis). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle mogelijkheden die passen bij jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in De Rijp

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Adviezen: jij mag de woonverzekering in De Rijp uitbreiden met additionele belangrijke aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder lees je praktische specificaties (of check details over woonverzekering Barendrecht afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is in dat geval de moeite. Deze nieuwe polis staat garant in het geval je van schade aan de glazen. Let op: aquaria, spiegels en mobiele telefoons tellen niet mee. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Vanzelfsprekend gaat dit alleen op als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Een erfstuk laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst frisdrank over het tapijt vand e buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is aan te vullen met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn je bezittingen niet alleen thuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Holland). Hierbij gaat het dan om bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een mobiele telefoon en een muziekinstrument. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk heb jij ook een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in De Rijp

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan eigendommen en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: een deuk in de auto + fysiotherapie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Handig: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet wettelijk verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze verzekeringen staan garant voor een flink bedrag, vanaf zo’n €1.250.000 tot wel €2.750.000. In de regel hoef je geen eigen risico te betalen. Een verzekering voor aansprakelijkheid heb je al vanaf €4,00 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Verzekeruzelf.nl pakket.

Rechtsbijstandverzekering De Rijp
Het product rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld pensioenen & conflict na autoschade. Daarbij is het prettig dat je advies krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit verschillende modules.

 • Consumenten-module(bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Werk & Inkomen (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Module Wonen (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeer (denk aan conflict met een automobilist)

De premies per maand variëren significant (startend vanaf €27,35 tot en met €35,20 per maand in mei 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering De Rijp vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering