Woonverzekering Onstwedde Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €9,40 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het wel zo fijn dat je een goede verzekering hebt. Dankzij onze vergelijker stap je over naar de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Onstwedde. Het concept woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal- en een inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw spullen en jouw huis. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle populaire maatschappijen waaronder Generali en Polis Direct die schade door bijvoorbeeld brand, water, vandalisme, bliksem afdekken.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Onstwedde mei 2024

Via een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Voorbeelden zijn schade door bijv. diefstal, storm, water, vandalisme, brand. Je kunt dan denken aan gestolen sieraden. Onder inboedel verstaan we alle spullen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Spullen die vastzitten aan je huis kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter de meeste Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Wie is er nu niet zuinig op kostbaarheden als meubilair en lingerie? We onderscheiden drie smaken: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Onstwedde? Start vandaag nog de vergelijker van woonverzekeringen. Meestal gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders geven de voorkeur aan een zogenaamd verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In een verzekeringspakket tref je doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel zijn er mogelijkheden voor ongevallenverzekering, reisverzekering, motorverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsbedrijven als ASR Verzekeringen of Lancyr faciliteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Noord-Sleen verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Schade snel afgehandeld

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-onstwedde


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Stadskanaal? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een vakantiewoning zijn inbegrepen. Op basis daarvan kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van schade. De meeste hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schade als blikseminslag en smeltschade. Via een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Blikseminslag of een defecte magnetron? Brand in huis kan iedereen overkomen. De kostenposten lopen al snel hoog op. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. blusschade. Brandschade aan jouw bezittingen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Onstwedde kan zomaar gebeuren. De Flippermethode of Lock picking, er zijn allerlei mogelijkheden. De opgelopen schade naar aanleiding van een inbraak dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan de woningwordt afgehandeld middels de opstal, en ontvreemde eigendommen lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Indirecte neerslag en een lekkende leiding. Typische schade is behang dat vervangen moet worden. In de regel worden de kosten betaald middels de opstal/inboedelverzekering. Open de laatste polisvoorwaarden en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Sporadisch hebben we te maken met een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn aanzienlijke schade. Bijvoorbeeld door een kapot zonnescherm. Vaak betreft het schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico oplopend tot €315.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Onstwedde
Eenvoudig een betaalbare woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw wensen? Hier tref je bruikbare info. Verzeker vandaag nog jouw huis in Onstwedde eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende opties als een all risk polis
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Kies het type woning (bijvoorbeeld recreatiewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die matchen met jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Onstwedde

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Adviezen: je kunt de woonverzekering in Onstwedde uitbreiden met additionele interessante aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna doorzoek je handige adviezen (ook interessant: woonverzekering Meedhuizen afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie de moeite. Deze extra moduleis er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Let op: spiegels en iPhones worden niet meegenomen. Heb je een huurwoning? Doorzoek in de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Dus ook schade die jezelf veroorzaakt. Vanzelfsprekend wordt er alleen betaald als het hier een ongelukje betreft. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst wijn over het tapijt van de buur vrouw

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je uitbreiden met de buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je aankopen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Groningen). Het betreft hier attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een iPad + een kinderwagen. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk beschik je al over een tablet verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Onstwedde

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan behang dat moet worden vervangen en het eigen risico van de andere partij. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Handig: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Dergelijke polissen vergoeden bedragen variërend van €900.000 tot wel €3.100.000. Meestal betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €3,30 per maand. Bekijk ook Allianz pakket.

Rechtsbijstandverzekering Onstwedde
De verzekering rechtsbijstand geeft hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan erfrechtgeschillen of conflict over pensioenuitkeringen. Daarbij kan het prettig zijn dat je wordt ondersteund zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit allerlei modules.

 • Consumenten-module(bijv. een product dat je gekocht hebt)
 • Module werk (bijv. studiefinanciering)
 • Module Wonen (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeer (denk aan conflict over verzekering)

De premies per maand schommelen nogal (vanaf circa €33,00 tot en met €31,15 p/maand in mei 2024). Deze prijs komt tot stand door de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Onstwedde online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering