Woonverzekering Hilversum Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €9,65 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Natuurlijk, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Via de verzekeringsvergelijker stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Hilversum. Zo’n woonverzekering is een pakket van een opstal + inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw huis + jouw eigendommen. Woon je in een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Check en vergelijk hier alle bekende partijen zoals Aegon en Nederlanden van Nu die schade als gevolg van brand, vandalisme, storm, bliksem afdekken.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Hilversum april 2024

Via een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld water, diefstal, vandalisme, inbraak, storm. Dit kan bijv. gaan om schade aan de keuken. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Bezittingen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen dek je af met een opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel Nederlanders hebben wel zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als muziekinstrumenten of autoped? In de regel kan je kiezen uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Hilversum? Start vandaag nog de verzekeringsvergelijker. In de regel doet men dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders geven de voorkeur aan een zogenaamd verzekeringspakket. We spreken ook over een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en simpel af te sluiten. In het verzekeringspakket tref je meestal inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens is dit alles te combineren met autoverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering. Verzekeringsbedrijven als Aon Direct + Univé hebben veel ervaring met eigen pakket verzekeringen. Ook interessant: Heeten verzekeringspakket.

Voordelig

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Uitstekende online service

Elke maand 1 overzicht

Grip op de kosten

woonverzekering-hilversum


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Hilversum? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in o.a. brand, inbraak of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als schuur zijn afgedekt. Op die manier kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Veel van de hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door hagelschade of schroeischade. Dankzij een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of een fout in het elektriciteitsnet? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. roetschade. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken dek je af met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een huisbraak in Hilversum kan ook bij jou thuis gebeuren. De takjesmethode of hengelen via brievenbus, je kunt het zo gek niet bedenken. Jouw schade ten gevolge van inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: braakschade aan jouw woning handel je af d.m.v. de opstalpolis, de spullen die je kwijt bent regel je via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Hevige sneeuwval of Een lekkende vaatwasser. Een mogelijke schadepost is een ondergelopen kelder. Normaliter worden de kosten betaald door de inboedel/opstalverzekering. Check jouw condities van de polis en bekijk in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Zelden hebben we in Nederland een fikse storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in hevige schade. Denk maar aan missende dakpannen. Doorgaans betreft het schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een hoog eigen risico oplopend tot €625.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Hilversum
Zonder problemen een betaalbare woonverzekering afsluiten die matcht met jouw ideaalplaatje? Op deze pagina stuit je op een aantal stappen. Verzeker à la minute jouw huis in Hilversum eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende opties als aansprakelijkheid
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Markeer jouw type woning (kies bijv. voor monumentaal pand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle mogelijkheden die passen bij jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Hilversum

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het kan zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Onze adviseur: je kunt jouw woonverzekering in Hilversum complementeren met extra interessante aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder check je aanvullende specificaties (of check details over woonverzekering Garrelsweer afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Zo’n extra glas polis is dan vaak interessant. Deze unieke verzekering verzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Voorwaarden: aquaria, spiegels en iPads worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor bijna alle schades. Hierop heb je ook recht bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens gaat dit alleen op als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je uitbreiden met een erkende buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Holland). Het gaat hier om kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een smartphone en drumstel. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht hebben jullie al een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Hilversum

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en schade aan het lichaam. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte telefoon + ziekenvervoer. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: deze verzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Polissen staan jou bij vanaf zo’n €950.000 tot zo’n €2.750.000. Vaak hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €3,40 p/maand. Ga verder naar Interpolis polis.

Rechtsbijstandverzekering Hilversum
Het product rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij problemen op juridisch gebied. Denk aan arbeidsconflicten of verkeersongeluk. Dan is het prettig dat je advies krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er bestaan een aantal verschillende pakketten.

 • Consument (bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Inkomen (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeersconflicten (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De maandelijkse premies zijn zeer wisselend (vanaf circa €32,55 tot wel €26,55 p/maand in april 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op de grootte van het pakket, het verzekerde bedrag, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Hilversum online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering