Woonverzekering Kollumerpomp Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €7,45 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool tref je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Kollumerpomp. Zo’n woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel- en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Huur je? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk meteen alle grote maatschappijen als EAG Assuradeuren en REAAL Verzekeringen die schade door o.a. bliksem, storm, water, brand verzekeren.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Kollumerpomp mei 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld diefstal, inbraak, water, brand, storm. Je kunt dan denken aan schade aan sieraden. De definitie van inboedel is alle bezittingen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zaken die vastzitten aan je huis verzeker je via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter de meeste Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals game consoles of wasmachine? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Kollumerpomp? Gebruik hiervoor meteen de woonverzekeringstool. In veel gevallen gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens nemen een overzichtelijk verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en duidelijk. In zo’n verzekeringspakket zitten regelmatig de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel zijn er mogelijkheden voor brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, reisverzekering. Aanbieders als Bruns ten Brink en London Verzekeringen verkopen zulke pakket verzekeringen. Check ook: Jonkersvaart verzekeringspakket.

Lage premie

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Alles in 1 automatische incasso

Begrijpelijk

woonverzekering-kollumerpomp


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Kollumerland en Nieuwkruisland? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door inbraak, brand of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als de carport zijn inclusief. Daardoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Veel hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een extra uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door bliksem en plundering. Meer zekerheid? Met een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of een defecte magnetron? Brand is altijd een risico. De kosten lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. blusschade. Schade van jouw inboedel dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een huisbraak in Kollumerpomp is altijd een risico. Inbreken via een bovenlicht of hengelen via brievenbus, er zijn allerlei opties. Jouw schade door een inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan alle onroerende zaken gaat via de opstal, en ontvreemde zaken gaan via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een overstroming of loslatende kit. Een mogelijke schadepost is vochtplekken op de buur. In de regel worden de kosten betaald d.m.v. de opstal- of inboedelverzekering. Raadpleeg de laatste polisvoorwaarden en check wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Heel soms hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn behoorlijke kostenposten. Denk maar aan lekkage. Veelal resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een behoorlijk eigen risico tot om en nabij de €325.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Kollumerpomp
Gemakkelijk een geschikte woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Hieronder vind je bruikbare info. Verzeker direct jouw onderkomen in Kollumerpomp probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende modules als aansprakelijkheid
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (bijv. herenhuis). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die passen bij jouw eisenpakket. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Kollumerpomp

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Tip: men mag deze woonverzekering in Kollumerpomp aanvullen met diverse nuttige aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand vind je nuttige details (of bezoek info over woonverzekering Heeten afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie de moeite. Deze extra modulebetaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Belangrijk: spiegels, aquaria of mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Bekijk in de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat houdt in ook schades van eigen hand. Logischerwijs wordt er alleen betaald als het om een ongeluk gaat. Denk aan:

 • Een vaas laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit bier over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is aan te vullen met een speciale buitenhuisdekking. Zodoende zijn je aankopen niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Friesland). Het gaat hier om eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om filmapparatuur & viool. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht bezit jij al een smartphone-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Kollumerpomp

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan eigendommen en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn vlekken op kleding en therapie. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: deze module betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen staan jou bij van €1.350.000 tot zo’n €3.350.000. Doorgaans hoef je geen eigen risico te betalen. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €3,75 p/maand. Ga verder naar Centraal Beheer pakket.

Rechtsbijstandverzekering Kollumerpomp
De rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. conflict met de gemeente & bij een slecht uitgevoerde verbouwing. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer je wordt ondersteund zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan grofweg 4 opties.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een bank)
 • Module werk (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Woon-module (bijv. conflict met de buren)
 • Verkeer (denk aan conflict over verzekering)

De premies schommelen nogal (vanaf zo’n €34,20 tot €34,85 per maand in mei 2024). Het bedrag hangt af van het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Kollumerpomp voor jou? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering