Woonverzekering Leimuiderbrug Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €7,80 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker achterhaal je de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Leimuiderbrug. Jouw woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal en inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Via een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Huur je? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier alle bekende aanbieders waaronder Allianz en Lancyr die schade door o.a. water, storm, vandalisme, inbraak dekken.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Leimuiderbrug juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld door vandalisme, brand, inbraak, water, storm. Je moet dan denken aan bijv. schade aan meubels. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Zaken die vastgenageld zitten aan je woning lopen via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar de meeste gezinnen zijn in het bezit van zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op zaken als verlichting en barbecue? Op dit gebied zijn er drie smaken: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Leimuiderbrug? Begin direct met vandaag nog de verzekeringsvergelijker. In de regel doe je dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten nemen een populair verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In zo’n verzekeringspakket zitten vaak de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel neemt men hierbij ook reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, autoverzekering. Verzekeraars als HEMA + ING hanteren eigen pakket verzekeringen. Bekijk ook: Kortenhoef verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Uitstekende online service

Duidelijkheid in maandkosten

Begrijpelijk

woonverzekering-leimuiderbrug


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Haarlemmermeer? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade voortkomend uit brand, storm en inbraak. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de garage zijn inclusief. Met zo’n polis kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. Bekende hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door schade door storm of vandalisme. Bij een all-risk polisis bijna alles verzekerd, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of een fout in het elektriciteitsnet? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. De kostenposten zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Brandschade aan jouw inboedel verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Leimuiderbrug is altijd een risico. De Bulgaarse methode of hengelen, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade ten gevolge van een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan alle onroerende zaken handel je af via de opstal, en gestolen bezittingen worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Omhoogkomend rioolwater of een lekkende leiding. Je kunt last krijgen van een kapotte droger. In veel gevallen wordt dit afgedekt door de inboedel/opstalverzekering. Raadpleeg de polisvoorwaarden en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Af en toe hebben we in Nederland een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn schade aan jouw huis. Denk maar aan lekkage. Vaak gaat het om schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een hoog eigen risico oplopend tot €465.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Leimuiderbrug
Moeiteloos een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw wensen? Hierna stuit je op een aantal stappen. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Leimuiderbrug eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als rechtsbijstand
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als etagewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle woonverzekeringen die matchen met jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Leimuiderbrug

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed om te weten: men mag deze woonverzekering in Leimuiderbrug completer maken met enkele praktische aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Verderop check jij aanvullende details (of bezoek info over woonverzekering Hoevelaken afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een all-risk glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze nieuwe zekerheid betaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Vergeet niet: spiegels, aquaria of iPhones zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dit betekend ook: schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs geldt dit alleen als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands Macbook van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst frisdrank over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering mag je aanvullen met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn je bezittingen niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Holland). Hierbij gaat het dan om spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een e-reader en sieraden. Pas op voor oververzekeren: wellicht bezit jij al een instrumentenverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Leimuiderbrug

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. We hebben het hier vaak over schades van producten en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn een deuk in de auto & ambulancevervoer. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze modules staan jou bij beginnend bij €950.000 oplopend tot €4.600.000. BIj de meeste verzekeraars betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €2,70 per maand. Bekijk ook Allsecur dekking.

Rechtsbijstandverzekering Leimuiderbrug
De polis rechtsbijstand biedt support bij juridische aanvaringen. Bijvoorbeeld bij conflict over erkenning van kinderen & conflict bij het bouwen van een huis. Hierbij kan het prettig zijn dat iemand jou helpt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Wij onderscheiden grofweg 4 modules.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over adoptie)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeersconflicten (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De premies schommelen nogal (vanaf €28,15 tot €24,05 p/maand in juli 2024). Het tarief hangt af van de gekozen dekking, het totaalbedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Leimuiderbrug afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering