Woonverzekering Hoevelaken Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €5,80 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Het is logisch, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets gebeuren, dan ben je blij dat je verzekerd bent. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool vind je de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Hoevelaken. Een woonverzekering is een combinatie van een opstal en inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos in een keer jouw woning en inboedel. Woon je in een huurhuis? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle grote bedrijven als BLG wonen en Univé die schade veroorzaakt door water, brand, bliksem, vandalisme (grotendeels) verzekeren.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Hoevelaken juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld door storm, diefstal, water, inbraak, brand. Dit kan bijv. gaan om schade aan je smartphone. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Eigendommen die echt vast aan jouw woning zitten dek je af met een opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als uurwerken of centrifuge? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wil jij een goede inboedelverzekering Hoevelaken? Open vandaag nog onze vergelijker! Meer en meer gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Hollanders kiezen voor een zogenaamd verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en simpel af te sluiten. In het verzekeringspakket zitten doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker is dit alles te combineren met motorverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsbedrijven als FBTO en Unigarant hebben veel ervaring met zulke pakket verzekeringen. Check ook: Heiligerlee verzekeringspakket.

Voordelig

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-hoevelaken


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Nijkerk? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van o.a. brand, inbraak of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een schuurtje zijn gedekt. Hierdoor kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van schade. Veel van de hypotheek-leveranciers stellen zo’n polis verplicht. Via een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door hagelschade en schroeischade. Meer zekerheid? Met een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of een oververhitte elektrische deken? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan zijn niet mals. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. doorbranden van apparatuur. Schade aan jouw bezittingen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Diefstal in Hoevelaken kan ook jou overkomen. De Flippermethode of openbreken openslaande deur, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt naar aanleiding van inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: braakschade aan jouw woning regel je via de opstal, en gestolen spullen lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een flinke regenbui en lekkage van leidingsystemen. Je kunt last krijgen van behang dat vervangen moet worden. Normaal gesproken worden dergelijke kosten verzekerd via de opstal/inboedelverzekering. Bestudeer de voorwaarden van de polis om te zien in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Incidenteel hebben we te maken met een serieuze storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade aan jouw huis. Denk maar aan een kapotte schoorsteen. Vaak is het schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico tot circa €415.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Hoevelaken
Wil jij een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw eisen? Hier tref je bruikbare info. Verzeker à la minute het huis in Hoevelaken gemakkelijk online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies eventueel aanvullende modules als glasverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor woonboerderij). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Hoevelaken

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Onze adviseur: jij mag de woonverzekering in Hoevelaken nog persoonlijker maken met meerdere praktische aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna bekijk jij handige details (of bezoek info over woonverzekering Geersdijk afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een extra glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze mogelijke polis is er in het geval je van schade aan de glazen. Vergeet niet: zaken als een aquarium of tablets worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Lees het ondertekende contract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor vrijwel alle type schades. Dit betekend ook: schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens betaalt de verzekeraar alleen als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • U laat iets waardevols vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas rode wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is uit te breiden met een speciale buitenhuisdekking. Zo zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Gelderland). Hierbij gaat het dan om bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een tablet en viool. Pas op voor oververzekeren: mogelijk bezit jij al een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Hoevelaken

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn kapotte apparatuur of smartengeld. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen staan garant voor een flink bedrag, van €1.450.000 oplopend tot €3.300.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering sluit je af vanaf €3,65 (per maand). Check ook Turien en Co polis.

Rechtsbijstandverzekering Hoevelaken
De rechtsbijstand biedt juridische hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met de gemeente & conflict over verzekering. Dan wordt het als prettig ervaren dat je advies krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan meerdere opties.

 • Consument & wonen (bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Inkomen & Werk (bijv. salarisaanpassing)
 • Woon-module (bijv. conflict met de buren)
 • Verkeer (denk aan afgenomen rijbewijs)

De maandelijkse premies zijn zeer wisselend (vanaf €35,30 tot wel €37,45 p/maand in juli 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in de modules, het totaalbedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Hoevelaken vergelijken? Vind de goedkoopste pakketverzekering