Woonverzekering Anjum Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €8,35 per maand

Wonen zonder stress? Uiteraard, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je een goede verzekering hebt. Via de verzekeringsvergelijker achterhaal je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Anjum. Jouw woonverzekering is een term voor een opstal- en een inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Heb je een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk meteen alle bekende verzekeraars als bijv. DAK en Reaal die schade door bijvoorbeeld water, storm, bliksem, vandalisme vergoeden.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Anjum juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld door vandalisme, storm, diefstal, inbraak, water. Dit kan bijv. gaan om schade aan keukenapparatuur. De definitie van inboedel is alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Spullen die echt vast aan jouw woning zitten behoren tot de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel mensen hebben wel zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met kostbaarheden als serviesgoed en stofzuiger? Op dit gebied zijn er 3 type polissen all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Anjum? Gebruik hiervoor vandaag nog de verzekeringsvergelijker. Vaak werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Nederlanders geven de voorkeur aan een overzichtelijk verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In jouw verzekeringspakket vind je vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms sluit je dit tezamen af met autoverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering. Bedrijven zoals De Goudse + Reaal zijn expert op het gebied van dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Aalsmeer verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Uitstekende online service

Eén factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-anjum


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Dongeradeel? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van inbraak, brand of storm. Ook overige onroerende onderdelen als schuurtjes zijn inclusief. Via deze verzekering zorg je voor lagere kosten in het geval van een ongeluk. Bijna alle hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kostenposten veroorzaakt door storm en omvallen van bomen. Via een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of vlam in de pan? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Schade aan jouw inboedel worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Anjum kan ook jou gebeuren. Flipperen of hengelen via brievenbus, dieven zijn zeer vindingrijk. De kostenpost door inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan jouw woning wordt afgehandeld d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde zaken gaan via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Extreme regenval / een kapotte kit voeg. Het gevolg kan zijn een kapotte wasmachine. Normaliter wordt deze schade gedekt met jouw opstal- of inboedelverzekering. Bestudeer de laatste polisvoorwaarden en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Soms ondervinden we een serieuze storm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn een flinke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een gescheurde muur. Vaak betreft het schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een behoorlijk eigen risico tot wel €680.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Anjum
Snel een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw situatie? Onderstaand ontdek je meer informatie. Verzeker direct jouw huis in Anjum moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende modules als de all risk verzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Markeer jouw type woning (kies bijv. voor recreatiewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die in lijn zijn met jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Anjum

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat er nog wat mist. Goed nieuws: je kunt jouw woonverzekering in Anjum aanvullen met een aantal belangrijke aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder bekijk jij aanvullende specificaties (of check details over woonverzekering Wijhe afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een extra glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is in dat geval geen gek idee. Deze additionele verzekering is er bij gebroken glas. Vergeet niet: spiegels en iPhones worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor een breed scale aan schades. Oftewel, ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs gaat dit alleen op als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst frisdrank over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is uit te breiden met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Friesland). We spreken hier van spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een spiegelreflexcamera en een gehoorapparaat. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk beschik je al over een smartphone-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Anjum

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de kosten van schade die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en schade aan het lichaam. Denk dan aan krassen op de auto of ziekenhuiskosten. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Dergelijke polissen vergoeden bedragen variërend van €1.050.000 oplopend tot €3.750.000. Doorgaans hoef je geen eigen risico te betalen. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €4,10 p/maand. Ga verder naar Ditzo afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Anjum
De polis rechtsbijstand biedt hulp en advies bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met het UWV & conflict met een autodealer. In dat geval is het erg fijn wanneer je support krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit grofweg 4 varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Werk & Inkomen (bijv. ontslag)
 • Wonen (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeer (bijv. conflict over verzekering)

De premies per maand fluctueren behoorlijk (vanaf circa €38,25 tot wel €26,15 per maand in juni 2024). De prijs vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het totaalbedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Anjum online afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?