Woonverzekering Wijhe Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €7,85 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Natuurlijk, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Dankzij de verzekeringsvergelijker achterhaal je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor inwoners van Wijhe. Zo’n woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel + opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Beschik je over een huurhuis? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Bekijk en vergelijk hier alle bekende aanbieders waaronder Ditzo en OHRA die schade zoals storm, water, brand, inbraak (grotendeels) verzekeren.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Wijhe juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Je bent gedekt tegen schade door onder andere vandalisme, brand, diefstal, water, storm. Je moet dan denken aan bijv. gestolen sieraden. Onder inboedel verstaan we alle kostbaarheden die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Kostbaarheden die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen dek je af met een opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als computers en gereedschap? In de regel kan je kiezen uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Overstappen naar een goede inboedelverzekering Wijhe? Open meteen de woonverzekeringstool. Meer en meer doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Nederlanders nemen een zogeheten verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In een verzekeringspakket tref je bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel zijn er mogelijkheden voor motorverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeraars als Delta Lloyd of Turien en Co zijn expert op het gebied van aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: Wedde verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

Alle premies op 1 factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-wijhe


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Olst-Wijhe? Dan is dit je heel wat waard. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw koopwoning tegen schade door water, storm, brand en andere oorzaken. Ook overige onroerende onderdelen als een 2e woning zijn verzekerd. Via deze verzekering zorg je voor lagere kosten in het geval van schade. Veel van de hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Via een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten n.a.v. waterschade en ontploffing. Bij een all-risk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Roken in huis of een kapotte föhn? Brand kan ook jou gebeuren. De kostenposten zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering dek je schade af door o.a. schade door ontploffing. Brandschade aan spullen in huis worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Diefstal in Wijhe is niet leuk, maar kan gebeuren. De takjesmethode of Lock picking, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost n.a.v. inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan jouw huis loopt d.m.v. de opstalpolis, en gestolen bezittingen handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een kapotte wasmachine en het stukvriezen van CV-buizen. Je kunt last krijgen van een onbruikbare wasmachine. In de regel worden dergelijke kosten verzekerd via de opstal/inboedelverzekering. Check jouw actuele polisvoorwaarden en check in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Soms hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn behoorlijke kostenposten. Je kunt denken aan beschadigde gevel. Doorgaans resulteert het in schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een verhoogd eigen risico tot circa €390.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Wijhe
Gemakkelijk een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw eisen? Onderstaand stuit je op een aantal stappen. Verzeker direct jouw woning in Wijhe zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende dekkingen als rechtsbijstand
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor appartement). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Wijhe

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Goed nieuws: je kunt jouw woonverzekering in Wijhe completer maken met meerdere belangrijke aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand tref jij handige info (of bekijk woonverzekering Twijzel afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is in dat geval aan te raden. Deze mogelijke zekerheid betaalt uit bij gebroken glas. Advies: spiegels en tablets zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Check in het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Logischerwijs betaalt de verzekeraar alleen als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Een telefoon laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas drinken over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je nog completer maken met de buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je aankopen niet alleen thuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Overijssel). Hierbij gaat het dan om eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een spelcomputer en een verrekijker. Waak voor oververzekering: mogelijkerwijs heb je al een smartphone-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Wijhe

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om schades van producten en letselschade. Onder andere een kapotte tablet en ook kosten op medisch gebied. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Handig: deze polis betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules bieden een dekking vanaf €900.000 tot €4.200.000. Doorgaans hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €3,90 p/maand. Ga verder naar Interpolis polis.

Rechtsbijstandverzekering Wijhe
De polis rechtsbijstand biedt hulp en advies bij problemen op juridisch gebied. Denk aan bij ontslag & conflict met makelaar. Dan kan het prettig zijn dat je wordt ondersteund zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er bestaan een aantal verschillende pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. sociale wetgeving)
 • Module Wonen (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeer (bijv. conflict over verzekering)

De maandelijkse premies verschillen enorm (vanaf €28,55 tot €28,55 per maand in juli 2024). De premie wordt gebaseerd op de modules, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Wijhe afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering