Woonverzekering Idsegahuizum Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €9,20 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van onze vergelijker vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Idsegahuizum. Het concept woonverzekering is een combinatie van een opstal- en een inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier online alle populaire maatschappijen zoals bijvoorbeeld HEMA en Reaal die schade zoals bliksem, storm, water, inbraak (grotendeels) verzekeren.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Idsegahuizum juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Voorbeelden zijn schade door onder andere water, storm, vandalisme, diefstal, inbraak. Je kunt dan denken aan schade aan sieraden. De definitie van inboedel is alle eigendommen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Zaken die aan het huis vastzitten behoren tot de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter de meeste Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met kostbaarheden als meubilair en geyser/boiler? Er zijn in de basis 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Overstappen naar een goede inboedelverzekering Idsegahuizum? Open meteen de woonverzekeringstool. In de regel doet men dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens geven de voorkeur aan een voordelig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In het verzekeringspakket zie je meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel neemt men hierbij ook huisdierenverzekering, gezinsongevallenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, rechtsbijstand. Verzekeringsmaatschappijen zoals EAG Assuradeuren + Nederlanden van Nu zijn expert op het gebied van dergelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Hoek van Holland verzekeringspakket.

Goedkoop

Lucrative pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

Elke maand 1 overzicht

Begrijpelijk

woonverzekering-idsegahuizum


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Súdwest-Fryslân? Dan is dit je heel wat waard. Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade als gevolg van o.a. brand, inbraak of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als de garage zijn verzekerd. Mede hiervoor wordt je financieel ondersteund als jouw woning iets overkomt. Alle grote hypotheek-bedrijven hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als windstormen (vanaf windracht 7) en brandblussing. Dankzij een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een oververhitte elektrische deken? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. doorbranden van apparatuur. Schade van jouw bezittingen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in Idsegahuizum kan ook jou gebeuren. Insluipen of openbreken van deur of raam, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt vanwege diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan jouw huis wordt afgehandeld via de opstal, en ontvreemde spullen handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Omhoogkomend rioolwater en een kapot waterbed. Typische schade is schade aan het dak. In veel gevallen wordt dit afgedekt door de woonverzekering (inboedel of opstal). Open de condities van de polis en achterhaal wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Incidenteel hebben we te maken met een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met forse schade. Je kunt denken aan scheuren in de muur. Veelal heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een behoorlijk eigen risico oplopend tot €660.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Idsegahuizum
Direct een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Hierna stuit je op bruikbare info. Verzeker jouw jouw woning in Idsegahuizum zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende verzekeringen als de all risk verzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Markeer jouw type woning (kies bijv. voor monumentaal pand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die passen bij jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Idsegahuizum

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Advies: men mag deze woonverzekering in Idsegahuizum complementeren met een aantal handige aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna doorzoek je nuttige adviezen (ook interessant: woonverzekering Grijpskerk afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze additionele zekerheid verzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Belangrijk: spiegels, aquaria of iPhones tellen niet mee. Beschik je over een huurwoning? Bekijk in de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor vrijwel alle type schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Tevens betaalt de verzekeraar alleen als iets per ongeluk gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • je zoontje schiet door de ruit bij de buren
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn de kostbaarheden niet alleen in huis afgedekt tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Friesland). Hierbij gaat het dan om attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een filmcamera en een verrekijker. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht hebben jullie al een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Idsegahuizum

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan eigendommen en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: vlekken op kleding + ziekenvervoer. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Handig: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze producten vergoeden bedragen vanaf zo’n €1.200.000 tot zo’n €4.650.000. Vaak geldt er geen eigen risico. Deze module heb je al vanaf €2,60 per maand. Bekijk ook Aegon.

Rechtsbijstandverzekering Idsegahuizum
De module rechtsbijstand geeft hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan conflict met een webshop of in beslag genomen auto e.d.. Daarbij is het belangrijk dat je wordt ondersteund zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Wij onderscheiden meerdere mogelijkheden.

 • Consument (bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. ontslag)
 • Module Wonen (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeer (denk aan conflict met een automobilist)

De maandelijkse premies variëren significant (beginnend bij €25,30 tot wel €25,60 p/maand in juli 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op de modules, het bedrag dat je wilt afdekken en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Idsegahuizum voor jou? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?