Woonverzekering Grijpskerk Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €9,00 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het prettig dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van deze website achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Grijpskerk. Zo’n woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal- en een inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Huur je? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Check en vergelijk hier alle erkende partijen als Ditzo en Polis Direct die schade door o.a. bliksem, inbraak, brand, vandalisme vergoeden.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Grijpskerk juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Dan kun je denken aan schade door o.a. brand, storm, vandalisme, diefstal, water. Denk bijvoorbeeld aan kapotte meubels. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die niet vastgenageld zitten aan het huis. Kostbaarheden die vastzitten aan je huis kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben wel zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals lampen en huisdieren? We onderscheiden 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Grijpskerk? Start meteen de vergelijkingstool. In veel gevallen doe je dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders nemen een zogenaamd verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In het verzekeringspakket zitten meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens is dit alles te combineren met brommerverzekering, motorverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsbedrijven als ABN AMRO en InShared hebben veel ervaring met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Gasteren verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Adequate afhandeling

Alles in 1 automatische incasso

Grip op de kosten

woonverzekering-grijpskerk


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Zuidhorn? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door o.a. brand, inbraak of storm. Ook overige onroerende onderdelen als een tweede woning zijn gedekt. Op basis daarvan zorg je voor lagere kosten als je woning iets overkomt. Bijna alle hypotheek-leveranciers stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kostenposten veroorzaakt door waterschade of omvallen van bomen. Bij een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of een kapotte föhn? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. De kosten zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Schade van jouw spullen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Grijpskerk kan zomaar gebeuren. De takjesmethode of hengelen via brievenbus, er zijn allerlei opties. Schade vanwege een inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan het huis en bijgebouwen regel je via de opstal, en gestolen spullen gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Hevige regenval of een kapotte kit voeg. Het gevolg kan zijn een onbruikbare droger. In de regel worden dergelijke kosten verzekerd met jouw inboedel/opstalverzekering. Open de laatste polisvoorwaarden en check wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Maar zelden ondergaan wij een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn een flinke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. scheuren in de muur. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €640.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Grijpskerk
Meteen een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw woning? Hieronder ontdek je een aantal stappen. Verzeker vandaag nog het huis in Grijpskerk eenvoudig online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Wat voor soort huis is het? (kies bijv. voor monumentaal pand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die passen bij jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Grijpskerk

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Onze adviseur: men mag deze woonverzekering in Grijpskerk uitbreiden met verschillende interessante aanvullende modules. Je kunt denken aan: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder spot jij aanvullende specificaties (of check details over woonverzekering Drieborg afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een extra glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel glas in huis? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen de moeite. Deze mogelijke moduleis er om de gevallen van schade aan ramen (glas). Advies: spiegels, aquaria of iPads dien je meestal apart te verzekeren. Woon jij in een huurhuis? Lees je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Oftewel, ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Uiteraard is dit alleen van toepassing als het om een ongeluk gaat. Denk aan:

 • jouw hond bijt een familielid
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas rode wijn over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is aan te vullen met een handige buitenhuisdekking. Via deze module zijn je aankopen niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Groningen). Hierbij gaat het dan om attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om filmapparatuur en een muziekinstrument. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht hebben jullie al een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Grijpskerk

Via een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Dit betreft schade aan spullen en letselschade. Denk dan aan een deuk in de auto & kosten van een ziekenhuis. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Handig: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Dergelijke polissen staan garant voor een flink bedrag, beginnend bij €1.350.000 oplopend tot €4.500.000. BIj de meeste verzekeraars geldt er geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €3,95 p/maand. Ga verder naar All Risk.

Rechtsbijstandverzekering Grijpskerk
De verzekering rechtsbijstand geeft hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij conflict met de gemeente & conflict bij aankoop huis. In dat geval is het prettig dat je advies krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit enkele mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een webshop)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Woonconflicten (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeer (denk aan conflict over aankoop auto)

De premies van de verzekeraars lopen sterk uiteen (startend vanaf €34,60 tot en met €30,20 per maand in juli 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Grijpskerk op maat? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering