Woonverzekering Nij Beets Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €3,85 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het goed dat alles goed verzekerd is. Dankzij deze pagina tref je de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Nij Beets. De woonverzekering is een pakket van een opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Huur je? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Check en vergelijk hier alle landelijke partijen zoals bijvoorbeeld Centraal Beheer en Nederlanden van Nu die schade veroorzaakt door vandalisme, bliksem, water, storm vergoeden.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Nij Beets april 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Dan kun je denken aan schade door bijv. brand, storm, inbraak, vandalisme, diefstal. Denk bijvoorbeeld aan schade aan keukenapparatuur. De definitie van inboedel is alle bezittingen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Eigendommen die vastzitten aan je huis verzeker je via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar de meeste gezinnen hebben wel zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als magnetron en tablet? Bij veel verzekeraars kies je uit drie soorten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Nij Beets? Start meteen met meteen onze vergelijker! Vaak werkt dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer consumenten geven de voorkeur aan een populair verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en overzichtelijk. In een verzekeringspakket zie je vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel kan je dit combineren met motorverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering. Bedrijven zoals HEMA + ING faciliteren soortgelijke pakket verzekeringen. Check ook: Nederland verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

Alle premies op 1 factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-nij-beets


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Opsterland? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade die hun oorsprong vindt in inbraak, brand of storm. Ook overige onroerende onderdelen als een vakantiewoning zijn verzekerd. Op die manier zul je veel financiële compensatie krijgen als je woning iets overkomt. Veel hypotheekverstrekkers stellen zo’n polis verplicht. Via een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. waterschade of plundering. Bij een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Binnen roken of een oververhitte frituurpan? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten zijn vaak enorm. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blikseminslag. Schade aan jouw eigendommen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Nij Beets is altijd een risico. De Bulgaarse methode of een deur forceren, het kan op zoveel manieren. Jouw schade vanwege inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: beschadigingen aan jouw huis regel je d.m.v. de opstalpolis, en afgenomen eigendommen regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Hevige regenval en een lek waterbed. Typische schade is een onbruikbare koelkast. In veel gevallen worden dergelijke kosten vergoed via de opstal- of inboedelverzekering. Download de polisvoorwaarden en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Maar zelden hebben we te maken met een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn aanzienlijke schade. Je kunt denken aan een kapotte gevel. Veelal resulteert het in schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een relatief hoog eigen risico tot circa €685.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Nij Beets
Eenvoudig een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw wensen? Hieronder bekijk je een handig stappenplan. Verzeker jouw het huis in Nij Beets moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies optioneel aanvullende dekkingen als een all risk polis
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn hoekwoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle woonverzekeringen die rijmen met jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Nij Beets

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het is mogelijk dat je een specifieke dekking mist. Tip: men mag deze woonverzekering in Nij Beets uitbreiden met een paar nuttige aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder vind jij handige info (of bekijk woonverzekering Linden afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze additionele polis staat garant bij situaties van schade aan glas / ramen. Let op: zaken als een aquarium of iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Doorzoek in de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze is er voor bijna alle denkbare schades. Dus ook schades van eigen hand. Vanzelfsprekend wordt er alleen betaald als het daadwerkelijk een ongelukje was. Voorbeelden van situaties:

 • Uw hond bijt in het been van de postbezorger
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is uit te breiden met een speciale buitenhuisdekking. Op die manier zijn de kostbaarheden niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Friesland). Voorbeelden hiervan zijn spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een mobiele telefoon of een kinderwagen. Let op oververzekering: wellicht hebben jullie al een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Nij Beets

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. Dit betreft schade aan bezittingen en schade aan het lichaam. Hierbij kan jij denken aan: kapotte apparatuur en het eigen risico van de andere partij. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook schade aangericht door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze producten bieden een verzekerd bedrag vanaf €900.000 tot ruim €3.600.000. BIj de meeste verzekeraars geldt er geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €4,10 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Waterschade.

Rechtsbijstandverzekering Nij Beets
De module rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflicten consumentenaankopen en conflict bij het bouwen van een huis. Hierbij kan het prettig zijn dat iemand jou helpt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan enkele mogelijkheden.

 • Consument (bijv. geschillen binnen de familie)
 • Module werk (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Wonen (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer (bijv. conflict over verzekering)

De premies variëren significant (beginnend bij €36,10 oplopend tot €30,60 per maand in april 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in de modules, het verzekerde bedrag, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Nij Beets op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?