Woonverzekering Linden Opstal- en inboedelverzekering, al voor €8,40 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van de vergelijkingstool achterhaal je de beste woonverzekering voor inwoners van Linden. Jouw woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel + opstalverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Check en vergelijk hier alle erkende bedrijven zoals bijvoorbeeld Huis In Eén Verzekeringen en OHRA die schade door o.a. brand, storm, bliksem, inbraak vergoeden.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Linden april 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld brand, vandalisme, inbraak, diefstal, storm. Denk bijvoorbeeld aan schade aan je smartphone. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die je kunt oppakken en meenemen. Spullen die je niet zomaar kunt meenemen vallen onder de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar meer dan 90% van de Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Wie is er nu niet zuinig op zaken als wandversiering en strijkbout? Op dit gebied zijn er drie verschillende dekkingen categorieën: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Linden? Start meteen de vergelijkingstool. Meer en meer doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Nederlanders kiezen voor een voordelig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een totale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In jouw verzekeringspakket tref je doorgaans de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens is dit alles te combineren met rechtsbijstand, doorlopende reisverzekering, gezinsongevallenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering. Aanbieders als Allianz + ING werken met dergelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Langelo verzekeringspakket.

Lage premie

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Eén factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-linden


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Cuijk? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door inbraak, brand of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een tweede woning zijn inbegrepen. Daardoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Alle grote hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als aanrijding of aanvaring of olie. Via een allrisk opstalverzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of vlam in de pan? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. doorbranden van apparatuur. Schade van jouw eigendommen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Linden kan zomaar gebeuren. Gaatjes boren of sloten hacken, je kunt het zo gek niet bedenken. De opgelopen schade naar aanleiding van inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan jouw huis gaat met de opstalverzekering, en gestolen bezittingen handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een lekkende wasmachine / een kapotte leiding. Het gevolg kan zijn een vloer die hersteld moet worden. Normaliter worden dergelijke kosten vergoed met jouw inboedel/opstalverzekering. Raadpleeg de condities van de polis om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Zelden ondergaan wij een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn hevige schade. Je kunt denken aan een kapotte gevel. Meestal resulteert het in schade aan het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een behoorlijk eigen risico die oploopt tot €405.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Linden
Direct een goedkope woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw huis en wensen? Hieronder ontdek je een aantal stappen. Verzeker vandaag nog het huis in Linden gemakkelijk online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstand
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Wat voor soort huis is het? (keuze uit opties als woonboerderij). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle mogelijkheden die in lijn zijn met jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Linden

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Handig: je kunt jouw woonverzekering in Linden complementeren met enkele nuttige aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop lees je aanvullende specificaties (of check details over woonverzekering Hornhuizen afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen vaak interessant. Deze nieuwe zekerheid verzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Goed om te weten: een mooie spiegel en mobiele telefoons dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Oftewel, ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Vanzelfsprekend geldt dit alleen als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • je kind schiet een deuk in de auto van de buurman
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas cola over een meubel van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je uitbreiden met een handige buitenhuisdekking. Op die manier zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Brabant). We spreken hier van spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een tablet en kleding. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls heb jij ook een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Linden

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. We hebben het hier vaak over schades van producten en persoonlijk letsel. Denk dan aan vlekken op kleding of kosten van een arts. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: deze verzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze modules vergoeden bedragen variërend van €1.500.000 tot wel €3.550.000. BIj de meeste verzekeraars hoef je geen eigen risico te betalen. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €2,70 p/maand. Ga verder naar Inboedelverzekering.

Rechtsbijstandverzekering Linden
De verzekering rechtsbijstand biedt support bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld erfenis of de hypotheek. In dat geval is het erg fijn wanneer je wordt ondersteund waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden enkele modules.

 • Consumenten-module(bijv. geschillen binnen de familie)
 • Inkomen (bijv. ontslag)
 • Module Wonen (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeer (denk aan conflict over verzekering)

De premies fluctueren behoorlijk (vanaf circa €26,75 tot wel €34,25 per maand in april 2024). De premie vindt zijn grondslag in het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Linden op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?