Woonverzekering Hornhuizen Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €6,45 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het prettig dat je verzekerd bent. Met behulp van deze website stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in Hornhuizen. De woonverzekering is een term voor een inboedel- en opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je moeiteloos de woning én jouw inboedel. Beschik je over een huurhuis? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier alle grote maatschappijen als bijv. DAK en London Verzekeringen die schade door o.a. inbraak, bliksem, vandalisme, brand afdekken.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Hornhuizen mei 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Schade die wordt gedekt is onder andere storm, water, diefstal, inbraak, vandalisme. Handig bijvoorbeeld in het geval van een gestolen computer. Met inboedel bedoelen we alle zaken die niet vastgenageld zitten aan het huis. Kostbaarheden die die daadwerkelijk “vast” zitten lopen via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter ruim 80% van de huishoudens hebben wel zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op zaken als aardewerk en servies? Er zijn in de basis 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Hornhuizen? Start meteen met meteen de woonverzekeringstool. Meer en meer gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel huishoudens geven de voorkeur aan een goedkoop verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en simpel af te sluiten. In een dergelijk verzekeringspakket tref je regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms neemt men hierbij ook brommerverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering. Aanbieders als ABN AMRO + Nederlanden van Nu hebben veel ervaring met deze pakket verzekeringen. Check ook: Heusden verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Online schade melden

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-hornhuizen


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in De Marne? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand en storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als tuinhuisje zijn verzekerd. Mede hiervoor zul je veel financiële compensatie krijgen als je woning iets overkomt. Veel hypotheekverstrekkers stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten n.a.v. bliksem of schroeischade. Dankzij een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

In huis roken of een kapotte koelkast? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. blusschade. Schade als gevolg van brand aan jouw inboedel worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Diefstal in Hornhuizen is niet leuk, maar kan gebeuren. Openwrikken of openbreken openslaande deur, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt door inbraak dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan jouw huis loopt middels de opstal, en ontvreemde bezittingen worden betaald via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Omhoogkomend rioolwater / gesprongen leidingen. Typische schade is een vloer die hersteld moet worden. In de regel worden dergelijke kosten vergoed d.m.v. de woonverzekering (inboedel of opstal). Bestudeer de polisvoorwaarden en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Een enkele keer hebben we te maken met een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn behoorlijke kostenposten. Bijvoorbeeld door een kapot dak. Veelal heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €675.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Hornhuizen
Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Op deze pagina tref je meer informatie. Verzeker à la minute de woning in Hornhuizen gemakkelijk online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer eventueel aanvullende modules als aansprakelijkheid
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als 2-onder-1-kap). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Een optie kan zijn Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Hornhuizen

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Tip: men mag deze woonverzekering in Hornhuizen nog persoonlijker maken met extra handige aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina spot je handige adviezen (ook interessant: woonverzekering Goes afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een all-risk glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezevaak interessant. Deze unieke dekkingis er bij gebroken glas. Let op: spiegels en mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Woon jij in een huurhuis? Lees het ondertekende contract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Vanzelfsprekend wordt er alleen betaald als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een erfstuk laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst rode wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is uit te breiden met een speciale buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn jouw spullen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Groningen). Het gaat hier om kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een smartphone + een gehoorapparaat. Waak voor oververzekering: mogelijk heb jij ook een telefoonverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Hornhuizen

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. Dit betreft schades van producten en letselschade. Onder andere een kapotte laptop + het eigen risico van de andere partij. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar is absoluut geen overbodige luxe. Dergelijke polissen bieden een dekking variërend van €1.550.000 tot €3.300.000. Doorgaans is er ook geen sprake van eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is er al vanaf €3,70 (per maand). Check ook Reaal dekking.

Rechtsbijstandverzekering Hornhuizen
De polis rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. conflict over erkenning van kinderen of conflict met een automobilist. In dat geval is het belangrijk dat je support krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit allerlei mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. medische fout)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflicten over huur)
 • Verkeer-module (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De premies schommelen enorm (startend vanaf €36,90 tot €27,80 per maand in mei 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Hornhuizen online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?