Woonverzekering Heusden Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €5,05 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Via onze vergelijker stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering voor inwoners van Heusden. Een woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel en opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Check en vergelijk hier alle landelijke partijen als bijv. HEMA en Klaverblad die schade door o.a. storm, water, inbraak, vandalisme afdekken.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Heusden juli 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Voorbeelden zijn schade door onder andere inbraak, diefstal, brand, vandalisme, water. Handig bijvoorbeeld in het geval van een kapotte laptop. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die “los” staan in jouw woning. Zaken die die daadwerkelijk “vast” zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben wel zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als televisie en prothesen(gebit e.a.)? In de regel kan je kiezen uit drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Heusden? Start meteen met à la minute’onze vergelijker! Meer en meer gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten nemen een goedkoop verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en duidelijk. In zo’n verzekeringspakket zie je doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms zijn er mogelijkheden voor motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Ditzo + Zelf hebben veel ervaring met dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Heemserveen verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-heusden


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Asten? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade veroorzaakt door bijvoorbeeld brand en storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een vakantiewoning zijn afgedekt. Mede hiervoor zul je veel financiële compensatie krijgen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bijna alle hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Via een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schadeposten als brand en smeltschade. Via een all-risk polisis bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Blikseminslag of een schoorsteenbrand? Brand in de woning kan iedereen overkomen. De kosten hiervan zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. doorbranden van apparatuur. Schade aan roerende zaken lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Heusden kan iedereen gebeuren. De Roemeense methode of Lock picking, er zijn allerlei opties. Schade door inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan jouw huis gaat met de opstalverzekering, en gestolen spullen worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Hevige regenval en het stukvriezen van waterleidingbuizen. Het gevolg kan zijn schade aan de vloer. Gewoonlijk wordt deze schade gedekt met jouw woonverzekering (opstal of inboedel). Download de laatste polisvoorwaarden en check wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Maar zelden ondervinden we een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn hevige schade. Bijvoorbeeld door een lek dag. Meestal gaat het om schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een verhoogd eigen risico tot wel €255.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Heusden
Meteen een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Hier tref je meer informatie. Verzeker vandaag nog het huis in Heusden probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende dekkingen als glasverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Wat voor soort huis is het? (bijvoorbeeld grachtenpand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die passen bij jouw zoekopdracht. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Heusden

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Onze adviseur: je kunt de woonverzekering in Heusden aanvullen met diverse handige aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna lees jij bruikbare tips (of klik door naar: woonverzekering Frederiksoord afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen vaak interessant. Deze extra zekerheid verzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Let op: aquaria, spiegels en tablets tellen niet mee. Beschik je over een huurwoning? Check in het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt vrijwel alle type schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Vanzelfsprekend is dit alleen van toepassing als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands notebook van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je complementeren met een speciale buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Brabant). Het gaat hier om kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een laptop en sieraden. Waak voor oververzekering: mogelijkerwijs heb jij ook een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Heusden

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor kosten van schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Het kan gaan om schades van producten en schade aan personen. Je kunt denken aan een kapotte vaas + fysiotherapie. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Polissen staan garant voor een flink bedrag, variërend van €900.000 tot zo’n €3.900.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €3,30 (betaling per maand). Wellicht interessant: Centraal Beheer polis.

Rechtsbijstandverzekering Heusden
De verzekering rechtsbijstand biedt hulp en advies bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld studiefinanciering en in beslag genomen auto e.d.. Dan is het erg fijn wanneer je advies krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er bestaan grofweg 4 opties.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over erfenis)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. studiefinanciering)
 • Woon-module (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeer (bijv. afgenomen rijbewijs)

De premies van de verzekeraars variëren significant (vanaf circa €34,55 tot wel €32,45 p/maand in juli 2024). Het bedrag hangt af van de modules, het bedrag dat je wilt afdekken en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Heusden afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering