Woonverzekering Heemserveen Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €5,20 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het fijn dat alles goed verzekerd is. Via deze pagina stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in Heemserveen. De woonverzekering is een combinatie van een opstal- en een inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Huur je? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk meteen alle bekende aanbieders waaronder Delta Lloyd en Polis Direct die schade zoals storm, bliksem, brand, inbraak dekken.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Heemserveen juli 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Je bent gedekt tegen schade door onder andere storm, diefstal, brand, vandalisme, inbraak. Denk bijvoorbeeld aan schade aan meubels. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Bezittingen die aan het huis vastzitten lopen via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar de meeste gezinnen hebben ‘m wel afgesloten. Jij bent toch ook gehecht aan inboedel zoals spelcomputers en schrijfmachine? Bij veel verzekeraars kies je uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Overstappen naar een goede inboedelverzekering Heemserveen? Begin direct met vandaag nog de vergelijkingstool. Meestal gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen geven de voorkeur aan een zogeheten verzekeringspakket. We spreken ook over een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en overzichtelijk. In zo’n verzekeringspakket tref je regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel neemt men hierbij ook autoverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering. Verzekeringsbedrijven als Huis In Eén Verzekeringen + Zelf hebben veel ervaring met soortgelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Grou verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Alle premies op 1 factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-heemserveen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Hardenberg? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade die hun oorsprong vindt in water, storm, brand en andere oorzaken. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als bijgebouwen zijn inclusief. Hierdoor wordt je financieel ondersteund als je woning iets overkomt. Bijna alle hypotheek-leveranciers hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als schade door storm of smeltschade. Via een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een omgevallen lamp? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten zijn vaak enorm. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schroeischade. Schade aan spullen in huis dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Diefstal in Heemserveen kan ook jou gebeuren. Kerntrekken of een cilinder afbreken, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade ten gevolge van inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade aan jouw huis wordt afgehandeld met de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een kapotte wasmachine / een lekkende leiding. Het gevolg kan zijn hemelwater schade. Gewoonlijk worden de kosten betaald met jouw opstal/inboedelverzekering. Download de voorwaarden van de polis en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Een enkele keer hebben we in Nederland een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn hevige schade. Denk maar aan missende dakpannen. In veel gevallen resulteert het in schade aan het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een hoog eigen risico tot wel €480.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Heemserveen
Vandaag nog een betaalbare woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw huis en wensen? Onderstaand stuit je op een handig stappenplan. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Heemserveen probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende opties als buitenshuisverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor 2-onder-1-kap). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle polissen die rijmen met jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Heemserveen

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Onze adviseur: jij mag de woonverzekering in Heemserveen uitbreiden met extra interessante aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna tref je handige info (of bekijk woonverzekering Elp afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is de glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een extra verzekering voor het glas is dan aan te raden. Deze unieke polis betaalt uit bij gebroken glas. Let op: aquaria, spiegels en mobiele telefoons dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Bekijk in je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze polis staat garant voor vrijwel alle type schades. Dit betekend ook: schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Wel betaalt de verzekeraar alleen als het niet expres gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas rode wijn over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je complementeren met een speciale buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen in huis afgedekt tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Overijssel). We spreken hier van eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een mobiele telefoon of sportuitrusting. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls heb jij ook een tablet verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Heemserveen

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: vlekken op kleding + ziekenhuiskosten. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Wist je dat: deze verzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules bieden een dekking beginnend bij €950.000 tot ruim €3.050.000. Vaak geldt er geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €3,70 (betaling per maand). Wellicht interessant: nowGo afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Heemserveen
De module rechtsbijstand ondersteunt bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij conflict met de gemeente en conflicten over erfrecht. Hierbij kan het prettig zijn dat je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Jij hebt de keuze uit verschillende pakketten.

 • Consument (bijv. conflict met bedrijven)
 • Inkomen (bijv. conflict over jouw functie)
 • Woonconflicten (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeer (denk aan conflict na autoschade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis zijn zeer wisselend (vanaf €24,40 oplopend tot €37,10 per maand in juli 2024). Het tarief komt tot stand door de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Heemserveen online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?