Woonverzekering Elp Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €8,50 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het wel zo fijn dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in Elp. Zo’n woonverzekering is een combinatie van een inboedel + opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig de woning én jouw inboedel. Woon je in een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk hier online alle populaire aanbieders als Allsecur en Independer die schade zoals vandalisme, brand, water, storm dekken.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Elp mei 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Schade die wordt gedekt is bijv. inbraak, water, brand, diefstal, storm. Dit kan bijv. gaan om een defecte laptop. Met de term inboedel omschrijven we alle spullen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Zaken die vastzitten aan je huis verzeker je via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar de meeste gezinnen hebben wel zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met zaken als uurwerken en kinderwagen? Er zijn in de basis drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Elp? Start meteen de vergelijkingstool. In de regel doe je dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en transparant. In zo’n verzekeringspakket zie je doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms neemt men hierbij ook rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, reisverzekering, brommerverzekering. Bedrijven zoals Centraal Beheer of Polis Direct bieden de optie tot aantrekkelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Drunen verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

1 account, 1 aanspreekpunt

Uitstekende online service

Eén factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-elp


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Midden-Drenthe? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade als gevolg van inbraak, brand of storm. Ook overige onroerende onderdelen als de garage zijn inclusief. Op die manier wordt je financieel ondersteund in het geval van een ongeluk. Bijna alle hypotheken verplichten deze polis. Via een (extra) uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten n.a.v. waterschade of roet. In het geval van een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of een fout in het elektriciteitsnet? Brand rondom de woning kan zomaar voorkomen. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. blusschade. Brandschade aan roerende zaken verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak / Diefstal

Een huisbraak in Elp kan ook jou gebeuren. De Roemeense methode of hengelen, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade naar aanleiding van een inbraak dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan jouw huis loopt via de opstalverzekering, en ontvreemde zaken regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Hevige sneeuwval en een kapot aquarium. Typische schade is kapotte apparatuur. Meestal worden dergelijke kosten vergoed middels de inboedel- of opstalverzekering. Open de laatste polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Soms ondergaan wij een fikse storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in aanzienlijke schade. Denk maar aan een kapotte regengoot. In veel gevallen gaat het om schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een verhoogd eigen risico die oploopt tot €520.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Elp
Binnen een paar minuten een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw eisen? Onderstaand ontdek je een aantal stappen. Verzeker vandaag nog jouw onderkomen in Elp zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende opties als de all risk verzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Wat voor soort huis is het? (keuze uit opties als 2-onder-1-kap). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle woonverzekeringen die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Elp

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat je nog niet tevreden bent. Adviezen: je kunt jouw woonverzekering in Elp complementeren met een aantal praktische aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand doorzoek jij nuttige tips (of klik door naar: woonverzekering Bunde afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Een speciale glasverzekering is voor zulke huizen aan te raden. Deze additionele polis verzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Advies: spiegels en iPhones tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dit betekend ook: schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel gaat dit alleen op als iets per ongeluk gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een kop koffie over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is aan te vullen met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn je bezittingen niet alleen thuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Drenthe). Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een fotocamera & een muziekinstrument. Je bent al gauw oververzekerd: misschien bezit jij al een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Elp

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de kosten van schade die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Onder andere een deuk in de auto & fysiotherapie. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Handig: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze producten verzekeren een bedrag van €1.050.000 tot €3.950.000. BIj de meeste verzekeraars hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €4,00 per maand. Bekijk ook Independer afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Elp
De verzekering rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. conflict met een keukenhandel & bouw- en verbouwgeschillen. In dat geval is het belangrijk dat je wordt ondersteund waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden verschillende opties.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over erfenis)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. sociale wetgeving)
 • Wonen (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer-module (bijv. conflict over reparatie auto)

De maandelijkse premies verschillen enorm (vanaf zo’n €36,20 oplopend tot €28,10 p/maand in mei 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Elp vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?