Woonverzekering Bunde Inboedel- en opstalverzekeringen, al vanaf €8,60 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als je iets vervelends overkomt, dan ben je blij dat je verzekerd bent. Door gebruik te maken van onze vergelijker stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in Bunde. De woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel en opstalverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Heb je een huurwoning? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Check en vergelijk hier alle landelijke bedrijven zoals bijvoorbeeld FBTO en Polis Direct die schade als gevolg van brand, bliksem, inbraak, vandalisme afdekken.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Bunde april 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Schade die wordt gedekt is o.a. water, diefstal, brand, vandalisme, inbraak. Handig bijvoorbeeld in het geval van een defecte laptop. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die je niet zomaar kunt meenemen dek je af met een opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel mensen zijn in het bezit van zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als cd-speler en geyser/boiler? We onderscheiden een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Overstappen naar een goede inboedelverzekering Bunde? Start meteen met direct onze vergelijker! Vaak werkt dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen gaan voor een handig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en een maandelijkse factuur. In een dergelijk verzekeringspakket zitten regelmatig de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel sluit je dit tezamen af met huisdierenverzekering, gezinsongevallenverzekering, doorlopende reisverzekering, rechtsbijstand. Aanbieders als ASR Verzekeringen + Zelf verkopen aantrekkelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Bolsward verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Uitstekende online service

Alle premies op 1 factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-bunde


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Meerssen? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit o.a. brand, inbraak of storm. Ook overige onroerende onderdelen als een volière zijn inbegrepen. Met zo’n polis zorg je voor lagere kosten als jouw woning iets overkomt. Bijna alle hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door blikseminslag en brandblussing. Bij een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of een omgevallen lamp? Brand kan ook jou gebeuren. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. roetschade. Schade aan spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een diefstal in Bunde is altijd een risico. De Flippermethode of sloten hacken, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade ten gevolge van diefstal dek je af met een woonverzekering: schade aan de woninggaat d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde spullen lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Veel neerslag of een kapot aquarium. Je kunt dan denken aan schade als schade aan de vloer. Gewoonlijk worden de kosten betaald middels de inboedel/opstalverzekering. Open de laatste polisvoorwaarden en bekijk wat er inbegrepen is.


Stormschade

Sporadisch ondergaan wij een behoorlijke windstorm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade rondom het huis. Hierbij kan het gaan om o.a. scheuren in de muur. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een behoorlijk eigen risico oplopend tot €280.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Bunde
Moeiteloos een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw eisen? Hier bekijk je bruikbare info. Verzeker jouw het huis in Bunde eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende mogelijkheden als buitenshuisverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor studio). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Bunde

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het kan zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Advies: jij mag jouw woonverzekering in Bunde completer maken met enkele nuttige aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder check je aanvullende specificaties (of check details over woonverzekering Amsterdam Zuidoost afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een speciale glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is in dat geval vaak interessant. Deze nieuwe moduleis er bij situaties van schade aan glas / ramen. Opmerking: een mooie spiegel en mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Beschik je over een huurwoning? Lees de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor vrijwel alle type schades. Dat geldt dus ook bij schades van eigen hand. Natuurlijk betaalt de verzekeraar alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een laptop laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst rode wijn over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis biedt nog meer dekking met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn alle eigendommen niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Limburg). We spreken hier van bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een filmcamera en gitaar. Je bent al gauw oververzekerd: misschien bezit jij al een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Bunde

Met een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en schade aan personen. Voorbeelden zijn besmeurde meubels of kosten op medisch gebied. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet wettelijk verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Dergelijke polissen staan jou bij vanaf zo’n €1.100.000 tot wel €4.550.000. In de regel betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €3,15 (per maand). Check ook De Goudse afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Bunde
De module rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische aanvaringen. Dit is relevant bij o.a. conflict over arbeidsvoorwaarden of huur- en verhuurgeschillen. In dit soort gevallen is het prettig dat iemand jou bijstaat zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Je kunt kiezen uit enkele pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Inkomen & Werk (bijv. tuchtzaken)
 • Wonen (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeer-module (bijv. conflict met een schadehersteller)

De premies schommelen nogal (startend vanaf €25,95 oplopend tot €37,10 per maand in april 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het verzekerde bedrag, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Bunde online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?