Woonverzekering Amsterdam Zuidoost Een inboedel- en/of opstalverzekering, al vanaf €6,05 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het goed om een verzekering te hebben. Met behulp van onze vergelijker achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw woning in Amsterdam Zuidoost. Een woonverzekering is een pakket van een opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Woon je in een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle bekende verzekeraars als bijv. EAG Assuradeuren en London Verzekeringen die schade als gevolg van storm, vandalisme, bliksem, inbraak vergoeden.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Amsterdam Zuidoost juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Voorbeelden zijn schade door onder andere water, brand, vandalisme, diefstal, inbraak. Je kunt dan denken aan een stukke wasmachine. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die je kunt oppakken en meenemen. Spullen die die daadwerkelijk “vast” zitten dek je af met een opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel mensen zijn in het bezit van zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan inboedel zoals koffiezetapparaat of iPad? Er zijn in de basis drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Amsterdam Zuidoost? Open à la minute’de vergelijker van woonverzekeringen. Meestal doet men dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders nemen een voordelig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In jouw verzekeringspakket zie je vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel is dit alles te combineren met ongevallenverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, motorverzekering. Verzekeraars als Bruns ten Brink en nowGo hebben veel ervaring met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Noord-Holland verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Online schade melden

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-amsterdam-zuidoost


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Amsterdam? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van brand, storm, water, diefstal. Ook overige onroerende onderdelen als schuur zijn gedekt. Met zo’n polis kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Veel van de hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een (extra) uitgebreide polis ben je verzekerd voor schadeposten als stormschade en diefstal. In het geval van een all-risk polisis bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Roken in huis of een kapotte koelkast? Brand in huis is altijd een risico. De kosten hiervan zijn vaak enorm. Door middel van een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schroeischade. Brandschade aan jouw eigendommen lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.


Inbraak

Diefstal in Amsterdam Zuidoost is altijd een risico. De Bulgaarse methode of Lock picking, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade door een inbraak dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan alle onroerende zaken regel je met de opstalverzekering, en gestolen bezittingen regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Lekkage aan het dak of Een lekkende vaatwasser. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte koelkast. Meestal worden de kosten betaald middels de opstal- of inboedelverzekering. Raadpleeg de polisvoorwaarden en bekijk wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Soms ondervinden we een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn behoorlijke kostenposten. Bijvoorbeeld door schade aan het dak. In veel gevallen gaat het om schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een hoog eigen risico tot circa €350.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Amsterdam Zuidoost
Snel een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw woning? Hier bekijk je meer informatie. Verzeker direct het huis in Amsterdam Zuidoost gemakkelijk online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende mogelijkheden als buitenshuisverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (keuze uit opties als recreatiewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle mogelijkheden die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Amsterdam Zuidoost

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Onze adviseur: jij mag de woonverzekering in Amsterdam Zuidoost uitbreiden met enkele nuttige aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Verderop doorzoek jij aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Wezuperbrug afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze nieuwe polis verzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Let op: een mooie spiegel en smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor een breed scale aan schades. Dus ook schades van eigen hand. Tevens is dit alleen zo als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • je zoontje schiet door de ruit bij de buren
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je uitbreiden met een handige buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Holland). Het gaat hier om bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een e-reader & viool. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs heb jij ook een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Amsterdam Zuidoost

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schades van producten en schade aan het lichaam. Hierbij kan jij denken aan: kapotte apparatuur & kosten van een arts. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Wist je dat: deze polis betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze producten bieden een dekking van €1.200.000 tot zo’n €4.350.000. In de regel hoef je geen eigen risico te betalen. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €2,75 p/maand. Ga verder naar ANWB afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Amsterdam Zuidoost
De module rechtsbijstand ondersteunt bij juridische aanvaringen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld een webshop die niet levert en bij een slecht uitgevoerde verbouwing. Hierbij is het erg fijn wanneer je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan verschillende opties.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over erfenis)
 • Inkomen & Werk (bijv. reorganisatie)
 • Woon-module (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeer (bijv. afgenomen rijbewijs)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis zijn zeer wisselend (vanaf €34,25 oplopend tot €32,05 p/maand in juni 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het bedrag dat je wilt afdekken en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Amsterdam Zuidoost online afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?