Woonverzekering Heenvliet Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €4,05 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het goed om een verzekering te hebben. Aan de hand van deze pagina achterhaal je de beste woonverzekering voor jouw huis in Heenvliet. Zo’n woonverzekering is een samenvoeging van een opstal + inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Bekijk en vergelijk hier alle erkende bedrijven als Aegon en Interpolis die schade door o.a. bliksem, water, brand, vandalisme dekken.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Heenvliet juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Je bent gedekt tegen schade door onder andere inbraak, brand, diefstal, vandalisme, water. Denk bijvoorbeeld aan schade aan keukenapparatuur. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die “los” staan in jouw woning. Bezittingen die echt vast aan jouw woning zitten lopen via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel Nederlanders hebben wel zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als horloges of tuingereedschap? Op dit gebied zijn er 3 type polissen de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Heenvliet? Start meteen onze vergelijker! Vaak werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders combineren de polissen en gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In het verzekeringspakket zitten regelmatig de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens neemt men hierbij ook rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering. Bedrijven zoals Centraal Beheer of REAAL Verzekeringen zijn expert op het gebied van dergelijke pakket verzekeringen. Check ook: Guttecoven verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

Alles in 1 automatische incasso

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-heenvliet


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Bernisse? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door inbraak, brand of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw schuurtjes zijn afgedekt. Hierdoor zorg je voor lagere kosten als je woning iets overkomt. Veel van de hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) ben je gedekt tegen kosten n.a.v. schade door storm en plundering. Dankzij een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of brand in de schoorsteen? Brand rondom de woning kan zomaar voorkomen. De kosten voor herstel zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering dek je schade af door o.a. roetschade. Brandschade aan roerende zaken verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in Heenvliet kan ook jou gebeuren. Kerntrekken of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt vanwege inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan alle onroerende zaken loopt via de opstalverzekering, en gestolen bezittingen handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Omhoogkomend rioolwater en een lekkende kraan. Het gevolg kan zijn een kapotte vloer. In veel gevallen worden dergelijke kosten verzekerd middels de opstal/inboedelverzekering. Download de polisvoorwaarden en check in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Soms hebben we in Nederland een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn aanzienlijke schade. Je kunt denken aan scheuren in de muur. Vaak heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en loopt het via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade geldt er vaak een hoog eigen risico die oploopt tot €500.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Heenvliet
Zonder problemen een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw wensen? Hierna tref je enkele handige tips. Verzeker direct jouw huis in Heenvliet probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende mogelijkheden als een all risk polis
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Kies het type woning (keuze uit opties als hoekwoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle polissen die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Heenvliet

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Tip: je kunt jouw woonverzekering in Heenvliet nog persoonlijker maken met verschillende nuttige aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand lees jij praktische info (of bekijk woonverzekering Elsloo afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezevaak interessant. Deze additionele zekerheid staat garant bij gebroken glas. Let op: aquaria, spiegels en iPhones tellen niet mee. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg de huurvoorwaarden of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze module dekt bijna alle denkbare schades. Dus ook schades van eigen hand. Natuurlijk gaat dit alleen op als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Een smartphone laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je uitbreiden met een handige buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Zuid-Holland). Hierbij gaat het dan om attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een fotocamera en kleding. Waak voor oververzekering: mogelijk bezit jij al een telefoonverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Heenvliet

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Dit betreft schades van producten en letselschade. Je kunt denken aan een barst in het scherm en ook therapie. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: deze polis betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen bieden een verzekerd bedrag van €1.450.000 tot €3.450.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €3,90 (betaling per maand). Wellicht interessant: Reaal afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Heenvliet
De verzekering rechtsbijstand ondersteunt bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan geschil met de werkgever en geschil met de overheid over woonsituatie. In dat geval is het erg fijn wanneer iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden meerdere pakketten.

 • Consument (bijv. conflict met een reisbureau)
 • Werk & Inkomen (bijv. problemen op het werk)
 • Wonen (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Verkeer (denk aan conflict met een schadehersteller)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen enorm (vanaf circa €33,55 tot en met €35,55 per maand in juli 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Heenvliet op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?