Woonverzekering Warfhuizen Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €4,60 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van onze vergelijker stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor bewoners van Warfhuizen. Een woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal + inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Check en vergelijk hier alle bekende verzekeraars zoals bijvoorbeeld Allsecur en InShared die schade als gevolg van brand, storm, vandalisme, bliksem dekken.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Warfhuizen juli 2024

Door middel van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld door storm, brand, vandalisme, inbraak, diefstal. Je moet dan denken aan bijv. een defecte koelkast. Met de term inboedel omschrijven we alle bezittingen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die die daadwerkelijk “vast” zitten behoren tot de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter ruim 80% van de huishoudens hebben wel zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als serviesgoed of pantalons? We onderscheiden 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Zoek jij een goede inboedelverzekering Warfhuizen? Gebruik hiervoor à la minute’de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen geven de voorkeur aan een voordelig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een totale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en duidelijk. In zo’n verzekeringspakket vind je bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel kan je dit combineren met ongevallenverzekering, reisverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering. Bedrijven zoals Aon Direct + Reaal verkopen dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Vledderveen verzekeringspakket.

Lage premie

Lucrative pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Online schade melden

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-warfhuizen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in De Marne? Dan is dit je heel wat waard. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in bijvoorbeeld brand en storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als schuurtjes zijn afgedekt. Op basis daarvan wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als jouw woning iets overkomt. Bekende hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Dankzij een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten n.a.v. storm en poging tot inbraak. In het geval van een allrisk verzekering is bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

In huis roken of een schoorsteenbrand? Brand is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. smeltschade. Schade aan roerende zaken lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in Warfhuizen is altijd een risico. Inbreken via een bovenlicht of hengelen via brievenbus, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade n.a.v. diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade door inbraak aan jouw huis gaat via de opstal, en ontvreemde spullen worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Lekkage aan het dak of Een lekkende vaatwasser. Het gevolg kan zijn een vloer die hersteld moet worden. In de regel worden dergelijke kosten verzekerd met jouw inboedel/opstalverzekering. Download de laatste polisvoorwaarden en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Heel soms hebben we in Nederland een serieuze storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn forse schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn kapotte dakpannen. Meestal betreft het schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een verhoogd eigen risico tot wel €645.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Warfhuizen
Eenvoudig een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw eisen? Onderstaand tref je een aantal stappen. Verzeker meteen het huis in Warfhuizen gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als rechtsbijstandverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (kies bijv. voor vrijstaand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle mogelijkheden die rijmen met jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Warfhuizen

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Advies: je kunt de woonverzekering in Warfhuizen nog persoonlijker maken met extra praktische aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop doorzoek je handige tips (of klik door naar: woonverzekering Strijensas afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een all-risk glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezeaan te raden. Deze additionele dekkingstaat je bij om de gevallen van schade aan ramen (glas). Let op: aquaria, spiegels en iPads dien je meestal apart te verzekeren. Gaat het om een woning die je huurt? Check in je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Oftewel, ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Uiteraard gaat dit alleen op als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands vaas van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een kop koffie over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met de buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen thuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Groningen). Voorbeelden hiervan zijn attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een fotocamera & een verrekijker. Let op oververzekering: dikwijls hebben jullie al een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Warfhuizen

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en schade aan personen. Je kunt denken aan vlekken op kleding & geneesmiddelen. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: deze verzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Dergelijke polissen bieden een dekking vanaf €1.300.000 tot €3.500.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €3,05 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: London Verzekeringen afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Warfhuizen
De verzekering rechtsbijstand biedt support bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan pensioenuitkering & als je iets overkomt in het verkeer. In dit soort gevallen wordt het als prettig ervaren dat je wordt ondersteund zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden meerdere pakketten.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Inkomensconflicten (bijv. salarisaanpassing)
 • Woonconflicten (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Verkeersconflicten (bijv. afgenomen rijbewijs)

De maandelijkse premies zijn zeer wisselend (vanaf circa €25,85 tot en met €36,45 per maand in juli 2024). De premie komt tot stand door het type verzekering, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Warfhuizen op maat? Vind de goedkoopste pakketverzekering