Woonverzekering Oud-Beijerland Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €4,45 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Als je iets vervelends overkomt, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Aan de hand van onze vergelijker tref je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Oud-Beijerland. Jouw woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel en opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw huis + jouw eigendommen. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk meteen alle erkende aanbieders zoals bijvoorbeeld Bovag en nowGo die schade veroorzaakt door brand, bliksem, storm, vandalisme dekken.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Oud-Beijerland mei 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Schade die wordt gedekt is o.a. inbraak, diefstal, water, vandalisme, storm. Denk bijvoorbeeld aan een kapotte wasmachine. Onder inboedel verstaan we alle kostbaarheden die niet vastgenageld zitten aan het huis. Bezittingen die aan het huis vastzitten verzeker je via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als vriezer of wasmachine? Op dit gebied zijn er drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Oud-Beijerland? Begin direct met vandaag nog de verzekeringsvergelijker. Meestal doe je dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer consumenten gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. We spreken ook over een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en simpel af te sluiten. In zo’n verzekeringspakket zitten regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel neemt men hierbij ook ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, reisverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsbedrijven als Aon Direct en ZLM zijn expert op het gebied van soortgelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Ommeren verzekeringspakket.

Lage premie

Lucrative pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-oud-beijerland


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Oud-Beijerland? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade voortkomend uit brand, storm en inbraak. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als de garage zijn verzekerd. Hierdoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bijna alle hypotheek-leveranciers verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als storm vanaf windkracht 7 of brandblussing. In het geval van een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of spelen met vuur? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. brandschade. Schade aan jouw spullen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak

Een diefstal in Oud-Beijerland is altijd een risico. De Flippermethode of een cilinder uittrekken, er zijn allerlei opties. De kostenpost naar aanleiding van diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan alle onroerende zaken loopt via de opstal, en gestolen spullen regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Lekkage aan het dak en gesprongen leidingen. Je kunt last krijgen van een kapotte droger. Normaal gesproken worden dergelijke kosten verzekerd middels de woonverzekering (inboedel of opstal). Bestudeer de laatste polisvoorwaarden en ontdek wat er inbegrepen is.


Stormschade

Soms hebben we te maken met een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade rondom het huis. Bijvoorbeeld door kapotte dakpannen. Veelal gaat het om schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade kan er sprake zijn van een hoger eigen risico tot wel €575.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Oud-Beijerland
Gemakkelijk een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw woning? Hier ontdek je een aantal stappen. Verzeker à la minute het huis in Oud-Beijerland eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende dekkingen als een all risk polis
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn 2-onder-1-kap). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Oud-Beijerland

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed nieuws: je kunt jouw woonverzekering in Oud-Beijerland complementeren met enkele nuttige aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Verderop vind jij handige tips (of klik door naar: woonverzekering Moordrecht afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een speciale glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is in dat geval het overwegen waard. Deze extra moduleverzekert in het geval je van schade aan de glazen. Tip: zaken als een aquarium of iPads dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij bijna alle schades. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Uiteraard wordt er alleen betaald als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst frisdrank over het tapijt vand e buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is aan te vullen met een speciale buitenhuisdekking. Zodoende zijn je aankopen niet alleen in huis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Zuid-Holland). Het betreft hier kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een e-reader of kleding. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: misschien hebben jullie al een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Oud-Beijerland

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en schade aan het lichaam. Voorbeelden zijn een barst in het scherm en ook fysiotherapie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Goed om te weten: deze module dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen verzekeren een bedrag variërend van €900.000 tot zo’n €2.600.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €3,35 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Huis In Eén Verzekeringen polis.

Rechtsbijstandverzekering Oud-Beijerland
De verzekering rechtsbijstand biedt juridische hulp bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan conflict met een keukenhandel en conflict bij aankoop huis. In dat geval is het belangrijk dat je support krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn grofweg 4 modules.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een bank)
 • Inkomen & Werk (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Woon-module (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Verkeersconflicten (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies per maand verschillen enorm (vanaf €24,05 tot en met €25,65 per maand in mei 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in het type verzekering, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Oud-Beijerland online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?