Woonverzekering Kruisland Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €7,65 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Dankzij de verzekeringsvergelijker vind je de beste woonverzekering voor inwoners van Kruisland. De woonverzekering is een pakket van een opstal- en een inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig in een klap jouw eigendommen en huis. Heb je een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle landelijke bedrijven zoals bijvoorbeeld Centraal Beheer en OHRA die schade zoals brand, vandalisme, bliksem, storm (grotendeels) verzekeren.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Kruisland april 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Voorbeelden zijn schade door bijv. brand, diefstal, vandalisme, storm, inbraak. Je moet dan denken aan bijv. een stukke televisie. De definitie van inboedel is alle kostbaarheden die “los” staan in jouw woning. Eigendommen die echt vast aan jouw woning zitten dek je af met een opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar de meeste gezinnen hebben de inboedel wel verzekerd. Jij hecht toch ook waarde aan zaken als magnetron en matrassen? Op dit gebied zijn er drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Kruisland? Open direct de verzekeringsvergelijker. Meer en meer gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal consumenten kiezen voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en transparant. In jouw verzekeringspakket vind je doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens sluit je dit tezamen af met brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering. Verzekeraars als Aon Direct en Klaverblad hanteren deze pakket verzekeringen. Bekijk ook: Kekerdom verzekeringspakket.

Lage premie

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Duidelijkheid in maandkosten

Begrijpelijk

woonverzekering-kruisland


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Steenbergen? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Let op: ook de onroerende goederen zoals schuur zijn gedekt. Op basis daarvan zorg je voor lagere kosten als jouw woning iets overkomt. Veel van de hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Aan de hand van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schade als storm vanaf windkracht 7 en schade door regen. Meer zekerheid? Met een all-risk polisis bijna alles afgedekt, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Roken in huis of een kapotte föhn? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. De kosten lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld brandschade. Brandschade aan jouw eigendommen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een diefstal in Kruisland kan iedereen gebeuren. Insluipen of Lock picking, dieven zijn zeer vindingrijk. De kostenpost ten gevolge van inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan het huis wordt afgehandeld via de opstalverzekering, de spullen die je kwijt bent worden betaald via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een lekkend dag en bevroren leidingen. Het gevolg kan zijn behang dat vervangen moet worden. Normaliter worden de kosten betaald via de inboedel/opstalverzekering. Open de polisvoorwaarden en check welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Incidenteel ondervinden we een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met een flinke schade. Je kunt denken aan een kapotte schutting. Vaak gaat het om schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een verhoogd eigen risico oplopend tot €610.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Kruisland
Wil jij een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw ideaalplaatje? Hierna tref je meer informatie. Verzeker à la minute de woning in Kruisland probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (kies bijv. voor twee-onder-een-kapwoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die rijmen met jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Kruisland

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het is mogelijk dat er nog wat mist. Onze adviseur: je kunt jouw woonverzekering in Kruisland nog persoonlijker maken met een aantal praktische aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna vind jij handige adviezen (ook interessant: woonverzekering Hemmen afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een extra glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is voor huizen als dezevaak interessant. Deze nieuwe modulestaat garant bij situaties van schade aan glas / ramen. Advies: spiegels, aquaria of iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Bekijk in de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor bijna alle denkbare schades. Dit betekend ook: schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard betaalt de verzekeraar alleen als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • jouw kind fietst tegen een auto aan
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst rode wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is aan te vullen met een handige buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn de kostbaarheden niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Brabant). Het gaat hier om attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een fotocamera of een gehoorapparaat. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls bezit jij al een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Kruisland

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en letselschade. Denk dan aan een barst in het scherm en het eigen risico van de andere partij. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze modules vergoeden bedragen vanaf €1.200.000 tot ruim €3.700.000. Doorgaans is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis is er al vanaf €3,05 per maand. Bekijk ook Verzekeruzelf.nl pakket.

Rechtsbijstandverzekering Kruisland
De module rechtsbijstand geeft hulp bij juridische aanvaringen. Dit is relevant bij o.a. een webshop die niet levert of conflicten over huur. In dit soort gevallen is het belangrijk dat je wordt ondersteund waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit meerdere pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. medische fout)
 • Inkomensconflicten (bijv. bijstandsuitkering)
 • Wonen (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict met een autodealer)

De premies schommelen nogal (startend vanaf €33,45 tot wel €30,55 p/maand in april 2024). Het tarief komt tot stand door de grootte van het pakket, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Kruisland afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering