Woonverzekering Spaarndam Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €5,75 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij onze vergelijker tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in Spaarndam. Jouw woonverzekering is een samenvoeging van een opstal- en een inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw huis + jouw eigendommen. Beschik je over een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke aanbieders zoals bijvoorbeeld Aon Direct en Polis Direct die schade veroorzaakt door inbraak, brand, bliksem, vandalisme dekken.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Spaarndam juli 2024

Dankzij een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Voorbeelden zijn schade door bijv. brand, water, diefstal, storm, inbraak. Je moet dan denken aan bijv. een kapotte televisie. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die je niet zomaar kunt meenemen lopen via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter de meeste Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Jij hecht toch ook waarde aan inboedel zoals afzuigkap en schrijfmachine? Op dit gebied zijn er 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Spaarndam? Gebruik hiervoor vandaag nog de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en duidelijk. In een verzekeringspakket zitten bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens kan je dit combineren met ongevallenverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering. Bedrijven zoals Huis In Eén Verzekeringen of Univé hanteren eigen pakket verzekeringen. Ook interessant: Sexbierum verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Schade snel afgehandeld

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-spaarndam


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Haarlemmerliede en Spaarnwoude? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als de garage zijn verzekerd. Op basis daarvan zorg je voor lagere kosten als je woning iets overkomt. Bijna alle hypotheek-leveranciers verstrekken geen geld zonder deze polis. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed of rook. Bij een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of een oververhitte elektrische deken? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kostenposten lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. gevolgschade. Schade van roerende zaken kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Spaarndam is altijd een risico. Gaatjes boren of de hengelmethode, er zijn allerlei opties. De kostenpost ten gevolge van diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis en bijgebouwen wordt afgehandeld d.m.v. de opstalpolis, en gestolen bezittingen worden betaald via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een kapotte wasmachine en het stukvriezen van CV-buizen. Typische schade is een onbruikbare koelkast. Meestal worden dergelijke kosten vergoed d.m.v. de opstal- of inboedelverzekering. Bestudeer de laatste polisvoorwaarden om te zien wat er inbegrepen is.


Stormschade

Maar zelden hebben we te maken met een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met forse schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte regengoot. Meestal betreft het schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een hoger eigen risico tot wel €600.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Spaarndam
Binnen een paar minuten een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw eisen? Hierna ontdek je enkele handige tips. Verzeker meteen jouw huis in Spaarndam probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende modules als aansprakelijkheid
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijv. twee-onder-een-kapwoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Borg certificaat.
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw eisenpakket. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Spaarndam

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Goed om te weten: je kunt de woonverzekering in Spaarndam complementeren met enkele nuttige aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand lees jij bruikbare specificaties (of check details over woonverzekering Puiflijk afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze nieuwe moduleverzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Goed om te weten: spiegels, aquaria of iPhones zijn meestal niet afgedekt. Woon jij in een huurhuis? Check in de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze module verzekert een breed scale aan schades. Oftewel, ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens is dit alleen van toepassing als het hier een ongelukje betreft. Denk aan:

 • Een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een kop koffie over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je uitbreiden met een handige buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn jouw spullen niet alleen als je thuis bent afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Holland). Voorbeelden hiervan zijn spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een fotocamera en een gehoorapparaat. Je bent al gauw oververzekerd: misschien hebben jullie al een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Spaarndam

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over schades van producten en letselschade. Voorbeelden zijn een deuk in de auto en ook smartengeld. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten bieden een verzekerd bedrag vanaf zo’n €900.000 tot wel €3.950.000. Meestal betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis sluit je af vanaf €3,55 (betaling per maand). Wellicht interessant: Bovag.

Rechtsbijstandverzekering Spaarndam
De module rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. conflict met een keukenhandel & conflict met makelaar. In dit soort gevallen kan het prettig zijn dat je support krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn grofweg 4 opties.

 • Consumentenzaken (bijv. medische fout)
 • Module werk (bijv. conflict met het UWV)
 • Module Wonen (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict over reparatie auto)

De maandelijkse premies zijn zeer wisselend (vanaf circa €26,80 tot en met €37,00 p/maand in juli 2024). De prijs komt tot stand door de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Spaarndam online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?