Woonverzekering Puiflijk Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €4,45 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool achterhaal je de beste woonverzekering voor jouw woning in Puiflijk. Zo’n woonverzekering is een term voor een opstal en inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos in een klap jouw eigendommen en huis. Beschik je over een huurhuis? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier online alle erkende partijen zoals bijvoorbeeld Huis In Eén Verzekeringen en Interpolis die schade als gevolg van inbraak, bliksem, storm, water dekken.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Puiflijk juli 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Schade die wordt gedekt is onder andere diefstal, water, inbraak, vandalisme, storm. Denk bijvoorbeeld aan een gestolen computer. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle eigendommen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Zaken die echt vast aan jouw woning zitten behoren tot de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben wel zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als computers en iPhone? In de regel kan je kiezen uit 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Puiflijk? Begin direct met meteen de verzekeringsvergelijker. Meestal doet men dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal gezinnen nemen een overzichtelijk verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In het verzekeringspakket zitten vaak de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel zijn er mogelijkheden voor brommerverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering. Verzekeraars als Generali en Polis Direct verkopen eigen pakket verzekeringen. Ook interessant: Oudehaske verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

Centrale klantenservice

Online schade melden

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-puiflijk


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Druten? Dan is dit je heel wat waard. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade door bijvoorbeeld brand en storm. Ook overige onroerende onderdelen als de carport zijn gedekt. Via deze verzekering wordt je financieel ondersteund in het geval van een ongeluk. Alle grote hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door aanrijding of aanvaring en ontploffing. Via een all-risk polisis bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of keukenbrand? Brand in huis kan zomaar voorkomen. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. doorbranden van apparatuur. Schade aan jouw eigendommen verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.


Inbraak

Diefstal in Puiflijk is niet leuk, maar kan gebeuren. Insluipen of een cilinder uittrekken, er zijn allerlei opties. Schade vanwege diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis wordt afgehandeld d.m.v. de opstalpolis, en gestolen kostbaarheden worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Indirecte neerslag en bevroren leidingen. Typische schade is schade aan de vloer. Meestal worden de kosten betaald via de inboedel- of opstalverzekering. Download de actuele polisvoorwaarden en ontdek welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Maar zelden hebben we te maken met een serieuze storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade aan jouw huis. Je kunt denken aan lekkage. Vaak gaat het om schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt moet je rekening houden met een hoger eigen risico tot om en nabij de €420.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Puiflijk
Gemakkelijk een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw wensen? Op deze pagina tref je meer informatie. Verzeker jouw jouw huis in Puiflijk moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies optioneel aanvullende modules als rechtsbijstandverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(kies bijv. voor etagewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle mogelijkheden die in lijn zijn met jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Puiflijk

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Goed om te weten: men mag deze woonverzekering in Puiflijk aanvullen met een paar belangrijke aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina vind jij nuttige details (of bezoek info over woonverzekering Nieuwveen afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een extra glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze mogelijke verzekering staat je bij bij situaties van schade aan glas / ramen. Voorwaarden: aquaria, spiegels en iPads tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze polis staat garant voor bijna alle schades. Dus ook schade die jezelf veroorzaakt. Vanzelfsprekend is dit alleen zo als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • de hond maakt iets kapot
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst frisdrank over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis mag je aanvullen met een speciale buitenhuisdekking. Zo zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Gelderland). Hierbij gaat het dan om eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een spiegelreflexcamera of een rollator. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht hebben jullie al een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Puiflijk

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en persoonlijk letsel. Onder andere besmeurde meubels en ook geneeskundige zorg. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Tip: deze verzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen bieden een verzekerd bedrag variërend van €1.150.000 tot ruim €4.450.000. Bij veel aanbieders geldt er geen eigen risico. Zo’n polis is er al vanaf €2,75 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: ABN AMRO.

Rechtsbijstandverzekering Puiflijk
De polis rechtsbijstand geeft hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld geschil met de werkgever & ingevorderd rijbewijs. Hierbij is het prettig dat iemand jou helpt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit allerlei pakketten.

 • Consument (bijv. conflict met een reisbureau)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict met het UWV)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeer (denk aan verhalen van schade)

De premies verschillen enorm (vanaf zo’n €26,75 oplopend tot €33,20 per maand in juli 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in de modules, het verzekerde bedrag, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Puiflijk voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering