Woonverzekering Nijeberkoop Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €4,45 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Natuurlijk, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan ben je blij om een verzekering te hebben. Met behulp van de vergelijkingstool stap je over naar de beste woonverzekering voor bewoners van Nijeberkoop. Het concept woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos de woning én jouw inboedel. Huur je? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier online alle grote maatschappijen zoals Ditzo en ING die schade door bijvoorbeeld brand, bliksem, vandalisme, inbraak afdekken.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Nijeberkoop mei 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Wat voor schade? Nou bijv. inbraak, brand, diefstal, storm, water. Je kunt dan denken aan een defecte wasmachine. Onder inboedel verstaan we alle spullen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Zaken die vastzitten aan je huis kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter ruim 80% van de huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als afzuigkap of prothesen(gebit e.a.)? We onderscheiden drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Nijeberkoop? Gebruik hiervoor direct de verzekeringsvergelijker. In de regel werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten geven de voorkeur aan een zogeheten verzekeringspakket. We spreken ook over een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In jouw verzekeringspakket tref je meestal de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel neemt men hierbij ook rechtsbijstand, huisdierenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, gezinsongevallenverzekering. Verzekeringsbedrijven als BLG wonen en Nationale Nederlanden zijn expert op het gebied van aantrekkelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Neede verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Online schade melden

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-nijeberkoop


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Ooststellingwerf? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door brand, storm, water, diefstal. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een schuurtje zijn inbegrepen. Met zo’n polis wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er iets gebeurt. De meeste hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Dankzij een extra uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schade als schade door storm en rook. Meer zekerheid? Met een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of spelen met vuur? Brand in de woning kan zomaar voorkomen. De kosten hiervan zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. gevolgschade. Schade aan jouw bezittingen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraakverzekering

Een diefstal in Nijeberkoop kan ook jou gebeuren. De afbreekmethode of openbreken openslaande deur, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade ten gevolge van diefstal / inbraak dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis loopt via de opstalverzekering, en ontvreemde zaken worden betaald via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een lekkende wasmachine en gesprongen leidingen. Je kunt dan denken aan schade als een onbruikbare wasmachine. In de regel worden dergelijke kosten verzekerd met jouw woonverzekering (opstal of inboedel). Open de voorwaarden van de polis en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Zo nu en dan ondergaan wij een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in forse schade. Denk maar aan een kapotte schutting. Doorgaans resulteert het in schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een hoger eigen risico die oploopt tot €270.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Nijeberkoop
Zonder problemen een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw ideaalplaatje? Hier bekijk je bruikbare info. Verzeker direct het huis in Nijeberkoop probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende mogelijkheden als glasverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Kies het type woning (dit kan zijn vrijstaand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle woonverzekeringen die aansluiten op jouw wensen. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Nijeberkoop

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Handig: jij mag de woonverzekering in Nijeberkoop nog persoonlijker maken met diverse belangrijke aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna check je bruikbare specificaties (of check details over woonverzekering Linschoten afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een speciale glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is in een dergelijke situatie de moeite. Deze nieuwe dekkingis er in het geval je van schade aan de glazen. Opmerking: aquaria, spiegels en tablets zijn in de regel niet inbegrepen. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg je huurcontract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze is er voor bijna alle denkbare schades. Hierop heb je ook recht bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Wel betaalt de verzekeraar alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • je kind schiet een deuk in de auto van de buurman
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst wijn over het tapijt van de buur vrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Friesland). Hierbij gaat het dan om bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een mobiele telefoon & sportuitrusting. Let op oververzekering: wellicht bezit jij al een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Nijeberkoop

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan spullen en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan een barst in het scherm of geneesmiddelen. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen bieden een verzekerd bedrag beginnend bij €1.250.000 tot €2.650.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €3,10 per maand. Bekijk ook Buitenhuisdekking.

Rechtsbijstandverzekering Nijeberkoop
De verzekering rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict over arbeidsvoorwaarden & conflicten over huur. Dan is het prettig dat iemand jou helpt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Wij onderscheiden allerlei varianten.

 • Consument & wonen (bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Inkomensconflicten (bijv. bijstandsuitkering)
 • Woonconflicten (bijv. conflicten over huur)
 • Verkeer (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies verschillen enorm (vanaf circa €36,00 tot en met €26,80 p/maand in mei 2024). De prijs wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Nijeberkoop afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?