Woonverzekering Hartwerd Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €7,05 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jouw bezit is je heel wat waard. Op het moment dat er iets voorvalt, dan ben je blij om een verzekering te hebben. Via deze website tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in Hartwerd. Het concept woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal + inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig de woning én jouw inboedel. Huur je? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier alle erkende partijen als bijv. Aegon en Univé die schade zoals bliksem, brand, water, storm (grotendeels) verzekeren.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Voordelige pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Hartwerd juni 2024

Door middel van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Dan kun je denken aan schade door o.a. vandalisme, brand, diefstal, storm, water. Handig bijvoorbeeld in het geval van een defecte laptop. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Bezittingen die vastgenageld zitten aan je woning verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar de meeste gezinnen hebben wel zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als vitrages en autoped? Er zijn in de basis drie soorten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wil jij een goede inboedelverzekering Hartwerd? Open direct de verzekeringsvergelijker. Meer en meer gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders geven de voorkeur aan een overzichtelijk verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en transparant. In jouw verzekeringspakket vind je meestal inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel kan je dit combineren met motorverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Aon Direct en Reaal verkopen eigen pakket verzekeringen. Bekijk ook: Grevenbicht verzekeringspakket.

Laagste prijs

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Online schade melden

Alles in 1 automatische incasso

Begrijpelijk

woonverzekering-hartwerd


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Súdwest-Fryslân? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade voortkomend uit water, storm, brand en andere oorzaken. Let op: ook de onroerende goederen zoals een schuurtje zijn inclusief. Op die manier zorg je voor lagere kosten in het geval van schade. Alle grote hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schade als hagelschade en poging tot inbraak. Dankzij een allrisk polis is bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een defecte magnetron? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schroeischade. Schade als gevolg van brand aan jouw spullen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning kan je verzekeren met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Hartwerd kan iedereen gebeuren. Insluipen of de hengelmethode, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade ten gevolge van inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan jouw huis handel je af d.m.v. de opstalpolis, en afgenomen eigendommen regel je via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een kapotte wasmachine of een gesprongen waterleiding. Een mogelijke schadepost is een ondergelopen kelder. Doorgaans worden dergelijke kosten verzekerd middels de opstal/inboedelverzekering. Raadpleeg de condities van de polis en bekijk in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Maar zelden hebben we te maken met een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met behoorlijke kostenposten. Hierbij kan het gaan om o.a. kapotte dakpannen. Veelal gaat het om schade aan het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico die oploopt tot €570.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Hartwerd
Gemakkelijk een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw eisen? Hierna vind je enkele handige tips. Verzeker à la minute jouw huis in Hartwerd moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer eventueel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor villa). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Je ontdekt hierna alle mogelijkheden die rijmen met jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Hartwerd

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat je nog niet tevreden bent. Goed nieuws: jij mag de woonverzekering in Hartwerd completer maken met additionele praktische aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder vind jij praktische adviezen (ook interessant: woonverzekering Egmond aan Zee afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een all-risk glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen aan te raden. Deze unieke dekkingis er bij gebroken glas. Goed om te weten: aquaria, spiegels en mobiele telefoons dien je meestal apart te verzekeren. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling verzekert bijna alle schades. Dus ook schades van eigen hand. Wel wordt er alleen betaald als het hier een ongelukje betreft. Denk aan:

 • Een Macbook laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas cola over het tapijt vaniemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je complementeren met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Friesland). Het betreft hier spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan filmapparatuur en een muziekinstrument. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls hebben jullie al een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Hartwerd

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en schade aan personen. Je kunt denken aan besmeurde meubels + ziekenvervoer. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook schade aangericht door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet wettelijk verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules bieden een verzekerd bedrag beginnend bij €1.050.000 tot ruim €2.550.000. In de regel is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €2,65 (betaling per maand). Wellicht interessant: De Goudse afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Hartwerd
De verzekering rechtsbijstand ondersteunt bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan geschil met school van de kinderen & afgenomen rijbewijs. In dit soort gevallen is het belangrijk dat je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er zijn allerlei varianten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Werk & Inkomen (bijv. tuchtzaken)
 • Woonconflicten (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeer (bijv. verhalen van schade)

De premies fluctueren behoorlijk (startend vanaf €29,80 tot wel €35,65 p/maand in juni 2024). De prijs vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Hartwerd afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering