Woonverzekering Koarnjum Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €8,95 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Dankzij onze vergelijker vind je de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Koarnjum. De woonverzekering is een samenvoeging van een opstal- en een inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Woon je in een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier online alle landelijke partijen zoals bijvoorbeeld Ditzo en OHRA die schade zoals inbraak, storm, vandalisme, bliksem verzekeren.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Koarnjum juni 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Schade die wordt gedekt is o.a. vandalisme, storm, inbraak, water, brand. Denk bijvoorbeeld aan schade aan muziekinstrumenten. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die “los” staan in jouw woning. Bezittingen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen lopen via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als kapstok en audiovisuele apparatuur? In de regel kan je kiezen uit drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Koarnjum? Gebruik hiervoor direct de verzekeringsvergelijker. In de regel doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal gezinnen geven de voorkeur aan een goedkoop verzekeringspakket. Dan hebben we het over een totale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In zo’n verzekeringspakket vind je doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens is dit alles te combineren met autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering. Aanbieders als ASR Verzekeringen en Nederlanden van Nu bieden de optie tot zulke pakket verzekeringen. Ook interessant: Jabeek verzekeringspakket.

Voordelig

Mooie pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

Duidelijkheid in maandkosten

Grip op de kosten

woonverzekering-koarnjum


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Leeuwarderadeel? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Ook overige onroerende onderdelen als schuur zijn gedekt. Mede hiervoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van schade. Veel hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kostenposten veroorzaakt door storm en poging tot inbraak. Bij een all-risk polisheb je de meest complete dekking, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een defect apparaat of brandstichting? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kostenposten lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schade door ontploffing. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Diefstal in Koarnjum is altijd een risico. Gaatjes boren of hengelen via brievenbus, je kunt het zo gek niet bedenken. De opgelopen schade vanwege diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan het huis en bijgebouwen gaat middels de opstal, en gestolen bezittingen worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Lekkage aan het dak en Een kapotte vaatwasmachine. Een mogelijke schadepost is onbruikbare meubels. Meestal wordt dit afgedekt met jouw inboedel/opstalverzekering. Check jouw voorwaarden van de polis en bekijk wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Soms hebben we in Nederland een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn hevige schade. Bijvoorbeeld door een kapot dak. Veelal gaat het om schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico tot wel €690.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Koarnjum
Eenvoudig een geschikte woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Hierna ontdek je meer informatie. Verzeker vandaag nog de woning in Koarnjum zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende verzekeringen als buitenshuisverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijv. flat). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die passen bij jouw eisenpakket. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Koarnjum

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Tip: je kunt de woonverzekering in Koarnjum nog persoonlijker maken met een paar handige aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand check je handige info (of bekijk woonverzekering Heerenveen afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is de glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen vaak interessant. Deze extra dekkingbetaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Voorwaarden: een mooie spiegel en smartphones zijn meestal niet afgedekt. Woon jij in een huurhuis? Lees je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Dit betekend ook: schades van eigen hand. Tevens wordt er alleen betaald als het daadwerkelijk een ongelukje was. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands telefoon van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je complementeren met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn je aankopen niet alleen in huis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Friesland). We spreken hier van attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een filmcamera of sieraden. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht hebben jullie al een smartphone-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Koarnjum

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over schade aan eigendommen en letselschade. Voorbeelden zijn besmeurde meubels en ziekenhuisverblijf. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze modules staan garant voor een flink bedrag, vanaf zo’n €1.000.000 oplopend tot €4.250.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis heb je al vanaf €3,75 p/maand. Ga verder naar Allianz pakket.

Rechtsbijstandverzekering Koarnjum
De module rechtsbijstand geeft hulp bij problemen op juridisch gebied. Dit is relevant bij o.a. geschillen binnen de familie en geschil met de buren. Dan is het belangrijk dat je wordt geholpen zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Jij hebt de keuze uit grofweg 4 mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een bank)
 • Inkomen & Werk (bijv. ontslag)
 • Woonconflicten (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeer (denk aan ingevorderd rijbewijs)

De premies per maand fluctueren behoorlijk (vanaf zo’n €29,85 tot €29,45 per maand in juni 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het verzekerde bedrag, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Koarnjum vergelijken? Vind de goedkoopste pakketverzekering