Woonverzekering Boer Opstal- en inboedelverzekering, al voor €5,60 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) voor inwoners van Boer. Jouw woonverzekering is een term voor een inboedel- en opstalverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig met 1 polis zowel het huis als je spullen. Beschik je over een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Check en vergelijk hier alle populaire verzekeraars als Europeesche en Interpolis die schade als gevolg van vandalisme, storm, brand, bliksem dekken.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Boer mei 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld vandalisme, water, storm, inbraak, brand. Dit kan bijv. gaan om schade aan kleding. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Eigendommen die aan het huis vastzitten lopen via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals kookboeken en geyser/boiler? Er zijn in de basis 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Boer? Begin direct met meteen de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel huishoudens kiezen voor een goedkoop verzekeringspakket. Dan hebben we het over een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In jouw verzekeringspakket zitten regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens kan je dit combineren met gezinsongevallenverzekering, huisdierenverzekering, doorlopende reisverzekering, rechtsbijstand. Aanbieders als HEMA + Independer verkopen aantrekkelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Bemelen verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-boer


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Franekeradeel? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade voortkomend uit o.a. brand, inbraak of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de carport zijn inbegrepen. Op basis daarvan kom je niet voor enorme kosten te staan als er iets gebeurt. Veel hypotheek-bedrijven stellen zo’n polis verplicht. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schade als brand en ontploffing. Via een allrisk polis is bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een smerige schoorsteen? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten hiervan zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. schade door ontploffing. Schade van jouw spullen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Een diefstal in Boer kan ook jou gebeuren. De Flippermethode of een cilinder uittrekken, je kunt het zo gek niet bedenken. De schade die je oploopt door diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan jouw huis regel je met de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een lekke dakgoot of Een defecte vaatwasmachine. Typische schade is een onbruikbare wasmachine. Doorgaans worden dergelijke kosten vergoed met jouw inboedel/opstalverzekering. Download de actuele polisvoorwaarden en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Heel soms ondergaan wij een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in een flinke schade. Je kunt denken aan een kapot dak. Meestal betreft het schade aan het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een verhoogd eigen risico tot circa €650.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Boer
Snel een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw wensen? Hieronder bekijk je een handig stappenplan. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Boer zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende opties als glasverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Markeer jouw type woning (kies bijv. voor woonboerderij). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle woonverzekeringen die passen bij jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Boer

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Adviezen: jij mag jouw woonverzekering in Boer uitbreiden met een paar interessante aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Verderop check jij praktische informatie (of ga verder naar woonverzekering Zwijndrecht afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een all-risk glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heeft jouw huis veel ramen? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen de moeite. Deze unieke dekkingstaat je bij bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Voorwaarden: spiegels en iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor vrijwel alle type schades. Dat geldt dus ook bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs gaat dit alleen op als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • U laat iets waardevols vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas rode wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je uitbreiden met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Friesland). Het gaat hier om eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een spiegelreflexcamera + een kinderwagen. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs beschik je al over een tablet verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Boer

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schade die je bij anderen veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en schade aan het lichaam. Voorbeelden zijn een kapotte telefoon en ook ziekenvervoer. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Wist je dat: deze verzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten verzekeren een bedrag vanaf €900.000 oplopend tot €3.200.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid heb je al vanaf €3,25 (betaling per maand). Wellicht interessant: Verzekeruzelf.nl dekking.

Rechtsbijstandverzekering Boer
De module rechtsbijstand biedt hulp en advies bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict over erfenis & conflict over aankoop auto. In dat geval wordt het als prettig ervaren dat je advies krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn meerdere opties.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over adoptie)
 • Inkomen (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Woonconflicten (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Module verkeer (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De premies schommelen nogal (vanaf circa €36,10 tot €29,75 per maand in mei 2024). Deze prijs komt tot stand door de grootte van het pakket, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Boer afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?