Woonverzekering Bemelen Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €5,00 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Natuurlijk, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Met behulp van onze vergelijker ontdek je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor bewoners van Bemelen. Het concept woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal en inboedelverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos de woning én jouw inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Check en vergelijk hier alle bekende partijen waaronder Avéro Achmea en ZLM die schade als gevolg van bliksem, inbraak, vandalisme, storm verzekeren.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Bemelen april 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Schade die wordt gedekt is bijv. vandalisme, storm, brand, diefstal, inbraak. Denk bijvoorbeeld aan een kapotte koelkast. Onder inboedel verstaan we alle spullen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Zaken die aan het huis vastzitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben wel zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als koelkast en overhemden? Bij veel verzekeraars kies je uit een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Bemelen? Start meteen de woonverzekeringstool. In de regel gaat dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Nederlanders gaan voor een handig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In het verzekeringspakket vind je regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel kan je dit combineren met rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering. Bedrijven zoals Generali en SNS zijn expert op het gebied van soortgelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Augsbuurt verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-bemelen


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Eijsden-Margraten? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door brand, storm, water, diefstal. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als tuinhuisje zijn inclusief. Met zo’n polis zorg je voor lagere kosten als er iets gebeurt. Bijna alle hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als waterschade of brandblussing. In het geval van een allrisk opstalverzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of een defecte magnetron? Brand in de woning is altijd een risico. De kostenposten zijn niet mals. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. schade door ontploffing. Schade als gevolg van brand aan spullen in huis verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in Bemelen kan ook jou overkomen. De takjesmethode of een cilinder afbreken, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade door inbraak kan je beperken met een woonverzekering: braakschade aan jouw woning regel je via de opstalverzekering, en gestolen spullen worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Omhoogkomend rioolwater of een lek waterbed. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte vriezer. In de regel worden dergelijke kosten verzekerd met jouw inboedel/opstalverzekering. Bestudeer de voorwaarden van de polis en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Zelden hebben we te maken met een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het kan resulteren in behoorlijke kostenposten. Een voorbeeld daarvan kan zijn ontbrekende dakpannen. Doorgaans is het schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een hoog eigen risico tot circa €560.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Bemelen
Meteen een goede woonverzekering afsluiten die matcht met jouw huis en wensen? Onderstaand ontdek je een aantal stappen. Verzeker meteen het huis in Bemelen moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende dekkingen als rechtsbijstandverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijv. hoekwoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet vervolgens alle woonverzekeringen die matchen met jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Bemelen

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Tip: je kunt de woonverzekering in Bemelen completer maken met een aantal handige aanvullende modules. Je kunt denken aan: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop check je aanvullende informatie (of ga verder naar woonverzekering Zeeland afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Een extra verzekering voor het glas is voor zulke huizen geen gek idee. Deze nieuwe polis staat garant bij situaties van schade aan glas / ramen. Opmerking: een mooie spiegel en tablets zijn meestal niet afgedekt. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij bijna alle schades aan je huis en inboedel. Hierop heb je ook recht bij schades van eigen hand. Vanzelfsprekend geldt dit alleen als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • je zoontje schiet door de ruit bij de buren
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je uitbreiden met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn jouw spullen niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Limburg). Hierbij gaat het dan om spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een smartphone of sportuitrusting. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk heb jij ook een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Bemelen

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schades van producten en schade aan personen. Hierbij kan jij denken aan: een vlek op een meubel of smartengeld. Verwar dit niet met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Goed om te weten: deze module dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules verzekeren een bedrag variërend van €1.500.000 oplopend tot €3.950.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering is er al vanaf €4,05 (per maand). Check ook Europeesche polis.

Rechtsbijstandverzekering Bemelen
De polis rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan salarisaanpassing en conflict over reparatie auto. Dan is het belangrijk dat je support krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan grofweg 4 mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. een webshop die niet levert)
 • Module werk (bijv. bijstandsuitkering)
 • Module Wonen (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer-module (bijv. schade of letsel in verkeer)

De premies van de verzekeraars zijn zeer wisselend (startend vanaf €32,35 oplopend tot €32,55 per maand in april 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van de modules, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Bemelen online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering