Woonverzekering Gasselte Inboedel- en opstalverzekeringen, al vanaf €7,20 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Met behulp van deze website vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Gasselte. Een woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal- en een inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Huur je? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Bekijk en vergelijk hier alle bekende verzekeraars als bijv. Aon Direct en Turien en Co die schade als gevolg van bliksem, water, vandalisme, storm afdekken.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Gasselte april 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Wat voor schade? Nou bijv. storm, vandalisme, diefstal, water, inbraak. Denk bijvoorbeeld aan schade aan elektrische apparatuur. De definitie van inboedel is alle eigendommen die je kunt oppakken en meenemen. Zaken die aan het huis vastzitten behoren tot de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter de meeste Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals boeken en brommers? Bij veel verzekeraars kies je uit drie soorten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Gasselte? Start direct de woonverzekeringstool. In veel gevallen gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer huishoudens combineren de polissen en gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In het verzekeringspakket zitten meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms sluit je dit tezamen af met rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, motorverzekering, reisverzekering, brommerverzekering. Aanbieders als Avéro Achmea + REAAL Verzekeringen faciliteren dergelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Epe verzekeringspakket.

Goedkoop

Lucrative pakketkorting

Centrale klantenservice

Schade snel afgehandeld

Één maandelijkse nota

Begrijpelijk

woonverzekering-gasselte


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Aa en Hunze? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw koopwoning tegen schade die hun oorsprong vindt in inbraak, brand of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals schuurtjes zijn inbegrepen. Mede hiervoor kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van een ongeluk. Bekende hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Door middel van een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. brand en schroeischade. Dankzij een all-risk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of keukenbrand? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. blusschade. Brandschade aan jouw bezittingen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een huisbraak in Gasselte kan ook bij jou thuis gebeuren. Insluipen of een cilinder uittrekken, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade ten gevolge van inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan het huis en bijgebouwen loopt via de opstal, en ontvreemde zaken lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Indirecte neerslag en een gesprongen waterleiding. Een mogelijke schadepost is een vloer die hersteld moet worden. Meestal wordt dit afgedekt met jouw opstal- of inboedelverzekering. Download de laatste polisvoorwaarden om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Af en toe hebben we in Nederland een serieuze storm. De definitie van storm is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade aan jouw huis. Hierbij kan het gaan om o.a. scheuren in de muur. In veel gevallen gaat het om schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €605.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Gasselte
Vandaag nog een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw wensen? Op deze pagina vind je een handig stappenplan. Verzeker meteen jouw woning in Gasselte eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als rechtsbijstandverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Kies het type woning (bijv. villa). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die passen bij jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Gasselte

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het kan zijn dat je nog niet tevreden bent. Handig: je kunt de woonverzekering in Gasselte uitbreiden met verschillende nuttige aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna vind je handige info (of bekijk woonverzekering Dearsum afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie aan te raden. Deze unieke zekerheid betaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Belangrijk: een mooie spiegel en smartphones zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Bekijk in de huurovereenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Dit betekend ook: schade die jezelf veroorzaakt. Tevens is dit alleen zo als het hier een ongelukje betreft. Denk aan:

 • Uw hond bijt in het been van de postbezorger
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas drinken over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering mag je aanvullen met een erkende buitenhuisdekking. Via deze module zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Drenthe). Voorbeelden hiervan zijn attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een fotocamera en viool. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk heb je al een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Gasselte

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Dit betreft schade aan spullen en schade aan personen. Denk dan aan een vlek op een meubel of ambulancevervoer. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Handig: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze producten bieden een dekking beginnend bij €1.300.000 tot ruim €2.600.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €3,95 per maand. Bekijk ook HEMA polis.

Rechtsbijstandverzekering Gasselte
De module rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische aanvaringen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld studiefinanciering en geschil met de buren. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Inkomen & Werk (bijv. problemen op het werk)
 • Woon-module (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Verkeer (bijv. schade of letsel in verkeer)

De premies van de verzekeraars lopen sterk uiteen (vanaf zo’n €31,20 tot en met €34,45 p/maand in april 2024). De prijs vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Gasselte vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?